Author
Frans Appels
Role
Managing Partner
Schedule a CRO audit session
If you're planning optimising your CRO process, one of our experts will discuss your goals and strategies to help you grow
Schedule CRO audit

PI marketing treedt toe tot LevelUp Group (Dutch)

Published:9 June 2022
Reading time:3 minuten

 

Email- en marketing automation specialist PI marketing uit Den Bosch kiest om verder te gaan als onderdeel van LevelUp Group, waar ClickValue toe behoort. Hiermee zetten we opnieuw een grote stap voorwaarts om opdrachtgevers te helpen met het versnellen van digitale groei op basis van onze 6-driver aanpak. Met PI marketing als onderdeel van onze bureaugroep kunnen we de retentie driver nog beter invullen. Lees snel verder om te ontdekken wat dit betekent.

 

Wie is PI marketing? 

Een groep van 30 gedreven mensen met een liefde voor data, email en marketing automation software. PI marketing zet zich volop in om opdrachtgevers op het gebied van e-commerce te helpen bij directe klantcommunicatie via mail en web. Hun aanpak zorgt voor optimale omzetten door de juiste boodschap op het juiste moment te versturen aan de juiste persoon. Zo activeren ze klanten tot het doen van herhaalaankopen waardoor opdrachtgevers maximaal rendement halen uit hun investeringen in marketing, content en technologie.

 

Optimaal inzetten van groeidrivers

Bij LevelUp Group werken we met een digital marketing raamwerk van zes groeidrivers. Dit zijn demand generation, acquisitie, conversie, pricing, retentie en viraliteit. De drivers versterken elkaar. Door er zoveel mogelijk in te zetten realiseren we een groeiversnelling voor onze opdrachtgevers. Het is de missie van LevelUp Group om te excelleren op alle drivers. Daar is al onze innovatie op gericht. Maar toevoegen van andere bureaus behoort ook tot onze strategie. 

 

Samen mooie dingen doen voor onze klanten

Met de toevoeging van PI marketing zetten we een grote stap op het gebied van retentie. Hun expertise op het gebied van email en marketing automation was aanwezig binnen LevelUp Group maar door de komst van 30 specialisten kunnen we op een veel hoger tempo innoveren. Dit zal leiden tot nog meer mooie en effectieve diensten voor onze opdrachtgevers.

Vorige maand sloot ook C2B zich aan bij LevelUpGroup. Met de toevoeging van PI marketing ontstaat nu een bureaugroep van 6 labels met 160 medewerkers. PI marketing blijft actief vanuit Den Bosch en haar kantoor zal fungeren als Brabantse hub voor de groep. 

 

Een prachtig klantportfolio

Samen hebben we een mooi portfolio aan ijzersterke merken. Labels van LevelUp Group werken voor tientallen nationale en internationale opdrachtgevers waaronder Heineken, Tommy Hilfiger, G-Star, Harman, Samsung, New York Pizza, Intratuin, Nespresso, Bakker Bart, BOL.com, Rituals en Het Concertgebouw. PI marketing werkt onder meer voor Wijnvoordeel.nl & Koffievoordeel.nl, ANWB, Sanitairwinkel, Run2Day, Solmar.nl en Olympia. 

Wij zijn enorm enthousiast en trots dat het succesvolle PI marketing heeft gekozen om zich aan te sluiten bij LevelUp Group. We kijken uit naar een gezamenlijke toekomst en alle mooie dingen die we gaan doen voor onze klanten en medewerkers. 

Author
Frans Appels
Role
Managing Partner
Schedule a CRO audit session
If you're planning optimising your CRO process, one of our experts will discuss your goals and strategies to help you grow
Schedule CRO audit

Drop us a line!

Curious how we could help? Feel free to get in touch. We'd love to hear what you're up to.