Author
David Beentjes
Role
Managing partner

ClickValue en Netprofiler verhuizen samen naar Amsterdam Overamstel

Published:30 June 2017
Reading time:2 minutes

Het is zover: ClickValue verhuist. Na een aantal prachtige jaren verlaten we het Amsterdamse Weesperplein voor Overamstel. Een ruim, licht en modern pand wacht daar op ons.

Gelukkig gaan we niet alleen. Samen met online marketingbureau Netprofiler – net als ClickValue onderdeel van de LevelUp Group – nemen wij onze intrek aan de rand van Amsterdam. Het begin van een nieuw gezamenlijk avontuur. Nog meer expertise, nog meer mankracht en nog meer online groei.

 

LevelUp groeit

Continue verbetering, met elkaar. Dat is waar LevelUp Group voor staat. Met 73 specialisten zetten ClickValue en Netprofiler zich iedere dag in op het gebied van Online Marketing, Digital Analytics en Conversie Optimalisatie. Binnen beide organisaties is er een meer dan gemiddelde interesse voor het meetbaar maken van online resultaten en het benutten van kansen die de online marketingwereld biedt.

De samenwerking heeft al tot grote nieuwe klanten en interessante projecten geleid en we voorzien een sterke groei in de nabije toekomst. Dat betekent dat er volop ruimte is voor nieuwe medewerkers. Wil jij bij een goed, ambitieus en gezellig bureau werken? Bekijk onze openstaande vacatures en kom bij ons langs.

Want dat kan altijd. De koffie staat klaar, de voetbaltafel en flipperkast zijn gereed voor gebruik en de splinternieuwe bureaus zijn in elkaar geschroefd.

 

Waar je ons vindt?

Je vindt ons aan de rand van Amsterdam, op een bedrijventerrein met volop parkeergelegenheid en snelle verbinding met het centrum van de stad, de A2 en ringweg A10. Kom je liever met het openbaar vervoer? Ook zo zijn wij ideaal te bereiken. Twee metrohaltes verwijderd van station Amsterdam Amstel vind je schuin tegenover ons kantoor de halte Overamstel. Station Duivendrecht is ook praktisch om de hoek.

Geen zin om langs te komen en wil je ons telefonisch spreken? Alle telefoonnummers zijn hetzelfde gebleven, dat scheelt weer. Wij vinden het natuurlijk leuker als je wel langskomt. Hier zijn wij te vinden:

Kaart locatie LevelUp

LevelUp Group

Johann Siegerstraat 24
1096 BH Amsterdam
0031 (0)20 675 16 21
info@clickvalue.nl

Per maandag 3 juli 2017

Author
David Beentjes
Role
Managing partner
Schedule a CRO audit session
If you're planning optimising your CRO process, one of our experts will discuss your goals and strategies to help you grow
Schedule CRO audit

Drop us a line!

Curious how we could help? Feel free to get in touch. We'd love to hear what you're up to.