Werken bij ClickValue

ClickValue is in meer dan tien jaar uitgegroeid tot een hoogwaardig en gerenommeerd conversie optimalisatie bureau. De wereld waarin wij ons begeven is continu in beweging. En wij dus ook. Dat betekent dat we vaak openstaande vacatures hebben en op zoek zijn naar nieuw talent of bewezen specialisten. Bij ClickValue werken we met ruim zeventig medewerkers hard, maar altijd met onderlinge betrokkenheid en collegialiteit. Onze gezamenlijke lunch aan de grote eettafel of een spel op de flipperkast is dan ook het moment voor ontspanning. Net als het vieren van verjaardagen en de vele bedrijfsuitjes. Die combinatie van hard werken en plezier zorgt voor een laag verloop en een hoge medewerkerstevredenheid.

Bij ClickValue – onderdeel van de LevelUp Group – zetten we ons iedere dag keihard in om de online groei van onze klanten te versnellen. We zijn geen jonge honden, geen oude zakken maar hebben het beste van beide werelden in huis. Conversie optimalisatie zien wij als meer dan het veranderen van een kleur of de grootte van een knop. Middels onderzoek, data en A/B testen gaan we voor duurzame online groei. Dat doen we voor corporates als Heineken, Adidas, Tommy Hilfiger en Calvin Klein maar ook voor New York Pizza, BinckBank en Moneyou. We denken altijd strategisch mee en kijken waar integraal andere online marketingactiviteiten de juiste aanvulling kunnen zijn. Van webanalytics tot zoekmachinemarketing en van internationale uitbreiding tot social marketing, dankzij onze collega’s van de bij LevelUp Group aangesloten bureaus hebben we het allemaal in huis.

Spreekt dit je aan? Bekijk alle openstaande LevelUp Group vacatures of stuur een open sollicitatie.

Geïnteresseerd?
Stuur je cv en een motivatie naar onderstaand e-mailadres. Uiteraard kun je ook altijd mailen of bellen voor meer informatie.

Contactpersoon
Taina Bagmeijer
recruitment@levelupgroup.nl
020 675 1621

Taina Bagmeijer

“Het is hard werken, maar daar staan leuke collega’s, een goede lunch en heerlijke koffie tegenover.”