Selecteer een pagina

Werken bij ClickValue

ClickValue is in meer dan tien jaar uitgegroeid tot een hoogwaardig en gerenommeerd online marketing bureau. De wereld waarin wij ons begeven is continu in beweging. En wij dus ook. Dat betekent dat we vaak openstaande vacatures hebben en op zoek zijn naar nieuw talent of bewezen specialisten. Bij ClickValue werken we hard, maar altijd met onderlinge betrokkenheid en collegialiteit. Onze gezamenlijke lunch aan de grote eettafel is dan ook het moment voor ontspanning. Die combinatie van hard werken en plezier zorgt voor een laag verloop en een hoge medewerkerstevredenheid.

ClickValue – onderdeel van de LevelUp Group – wil de online marketing afdeling zijn van de opdrachtgever. Iedere dag zetten we ons als team keihard in om de online groei van onze klanten te versnellen. Van webanalytics tot conversie-optimalisatie en van internationale uitbreiding tot zoekmachinemarketing, wij bieden een volledig pakket aan online marketingdiensten. Zo onderhouden we duurzame relaties en bieden we opdrachtgevers alles wat zij van een optimaal functionerende online marketing afdeling mogen verwachten.

Dat harde werken doen wij met ruim zeventig medewerkers vanuit een prettig, ruim en licht kantoor in Amsterdam. Geen jonge honden, geen oude zakken maar het beste van beide werelden. Hoogopgeleide medewerkers en een management dat zijn sporen heeft verdiend bij gerenommeerde organisaties. Met onze expertise, ambitie en frisse energie maken wij iedere dag het verschil voor tientallen opdrachtgevers. Van de grote corporates tot ambitieuze MKB’ers en van pure online spelers tot non-profit instellingen.

Spreekt dit je aan? Bekijk onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Geïnteresseerd?
Stuur je cv en een motivatie naar onderstaand e-mailadres. Uiteraard kun je ook altijd mailen of bellen voor meer informatie.

Contactpersoon
Taina Bagmeijer
recruitment@levelupgroup.nl
020 675 1621

Taina Bagmeijer

“Het is hard werken, maar daar staan leuke collega’s, een goede lunch en heerlijke koffie tegenover.”