Selecteer een pagina

Werken bij ClickValue

ClickValue is in meer dan tien jaar uitgegroeid tot een hoogwaardig en gerenommeerd online marketing bureau. De wereld waarin wij ons begeven is continu in beweging. En wij dus ook. Dat betekent dat we vaak openstaande vacatures hebben en op zoek zijn naar nieuw talent of bewezen specialisten. Bij ClickValue werken we met ruim zeventig medewerkers hard, maar altijd met onderlinge betrokkenheid en collegialiteit. Onze gezamenlijke lunch aan de grote eettafel of een spel op de flipperkast is dan ook het moment voor ontspanning. Net als het vieren van verjaardagen en de vele bedrijfsuitjes. Die combinatie van hard werken en plezier zorgt voor een laag verloop en een hoge medewerkerstevredenheid.

ClickValue – onderdeel van de LevelUp Group – wil de online marketing afdeling zijn van de opdrachtgever. Iedere dag zetten we ons als team keihard in om de online groei van onze klanten te versnellen. We zijn geen jonge honden, geen oude zakken maar hebben het beste van beide werelden in huis. Van webanalytics tot conversie-optimalisatie en van internationale uitbreiding tot zoekmachinemarketing, wij bieden een volledig pakket aan online marketingdiensten. Met onze expertise, ambitie en frisse energie maken wij iedere dag het verschil voor tientallen opdrachtgevers. Van de grote corporates tot ambitieuze MKB’ers en van pure online spelers tot non-profit instellingen.

Spreekt dit je aan? Bekijk onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Geïnteresseerd?
Stuur je cv en een motivatie naar onderstaand e-mailadres. Uiteraard kun je ook altijd mailen of bellen voor meer informatie.

Contactpersoon
Taina Bagmeijer
recruitment@levelupgroup.nl
020 675 1621

Taina Bagmeijer

“Het is hard werken, maar daar staan leuke collega’s, een goede lunch en heerlijke koffie tegenover.”