Vacatures

Durf, visie en ambitie meer dan welkom!

 

 

Werken bij ClickValue


Ben je groen als gras en heb je zin in een ambitieuze bijbaan of startersfunctie? Of ben je juist een zeer ervaren maar frisse rot in het online marketingvak? We zoeken op ieder niveau datagedreven marketeers! Durf, een visie en ambitie is meer dan welkom, wij bieden een ruim opleidingsbudget, doorgroeimogelijkheden én een fijne werkomgeving.

Bij ClickValue – onderdeel van LevelUp Group – zetten we ons iedere dag keihard in om de online groei van onze klanten te versnellen. We zijn geen jonge honden, geen oude zakken maar hebben het beste van beide werelden in huis. Conversie optimalisatie zien wij als meer dan het veranderen van een kleur of de grootte van een knop. Middels onderzoek, data en A/B testen gaan we voor duurzame online groei. Dat doen we voor corporates als Heineken, Adidas, Tommy Hilfiger en Calvin Klein maar ook voor New York Pizza, BinckBank en Moneyou. We denken altijd strategisch mee en kijken waar integraal andere online marketingactiviteiten de juiste aanvulling kunnen zijn. Van webanalytics tot zoekmachinemarketing en van internationale uitbreiding tot social marketing, dankzij onze collega’s van de bij LevelUp Group aangesloten bureaus hebben we het allemaal in huis.

Spreekt dit je aan? Ben jij op zoek naar jouw droomboom?

Op de website van LevelUp Group hebben we alle vacatures verzameld!

Geïnteresseerd?
Stuur je cv en een motivatie naar onderstaand e-mailadres. Uiteraard kun je ook altijd mailen of bellen voor meer informatie.

Contactpersoon
Taina Bagmeijer
recruitment@levelupgroup.nl
020 675 1621

Taina Bagmeijer

“Het is hard werken, maar daar staan leuke collega’s, een goede lunch en heerlijke koffie tegenover.”