Werkervarings- of Afstudeerstagiair | 32 – 40u pw

ClickValue is een jong en informeel online marketingbureau in Amsterdam dat de online marketing voor onder andere Adidas, New York Pizza, Het Concertgebouw, BinckBank en The Body Shop voor zijn rekening neemt.

AdWords, SEO, Affiliate Marketing, Conversie Optimalisatie en Data-Analyse. We doen het allemaal! Meerdere stagiairs zijn je al voor geweest (en zijn afgestudeerd) op onder andere Mobile Commerce en Contentpersonalisatie. Genoeg ruimte voor eigen input dus.

Wie zoeken we?

Een derde- of vierdejaarsstudent die een werkervaringstage zoekt of wil afstuderen bij een gedreven online marketingbureau. De studie die je doet heeft raakvlakken met het online marketingvak. Daarnaast ben je 32 tot 40 uur per week beschikbaar.

Verder ben je initiatiefrijk, enthousiast, gemotiveerd, leergierig en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat bieden wij?

 • Gezelligheid
  Een gezellige werksfeer met korte communicatielijnen. Met 30 medewerkers tel je echt mee in het team.
 • Kennis
  Een super leerzame stage waar je echt relevante werkervaring op doet en veel kan leren van onze ervaren consultants.
 • Team
  Werken in een teamverband waar we jouw mening en visie niet alleen waarderen, maar ook verwachten dat je deze geeft.
 • Begeleiding
  Een betrokken stagebegeleider die je met veel plezier helpt bij het stage- of afstudeerproces.
 • Salaris, niet onbelangrijk
  Hard werken wordt beloond. Bij ons ontvang je een ruime stagevergoeding van 500 euro per maand.
 • Toekomst
  Wij hechten grote waarde aan onze stagiairs. Bij goed presteren en na afstuderen heb je kans op aanstelling binnen het bedrijf.
 • Brandstof
  Heerlijke koffie, een goed gevulde koelkast en elke dag een gratis uitgebreide lunch.

Over ClickValue

ClickValue bestaat inmiddels dertien jaar. In die tijd hebben we een groei doorgemaakt naar een hoogwaardig online marketingbureau. Net als in ieder ander bedrijf wordt ook bij ons hard gewerkt, maar altijd met onderlinge betrokkenheid en collegialiteit. Onze gezamenlijke lunch aan de grote eettafel is dan ook het moment voor ontspanning. Die combinatie van hard werken en plezier zorgt voor een laag verloop en een hoge medewerkerstevredenheid.

ClickValue is de online marketingafdeling van de opdrachtgever. Vanuit een basis in digital analytics verzorgen we strategisch advies, website bouwbegeleiding, bezoekers-acquisitie, conversie-optimalisatie en klantwaarde-maximalisatie. Zo onderhouden we duurzame relaties en bieden we opdrachtgevers alles wat je van een optimaal functionerende online marketingafdeling mag verwachten. Met dertig medewerkers bedienen we vanuit Amsterdam tientallen opdrachtgevers die variëren van corporaties tot ambitieuze MKB en online pure players. Klanten zijn onder andere Adidas, Harman Kardon, New York Pizza, BinckBank, Lamp en Licht, The Bodyshop, Kamera-Express, RBS, SNS Bank, Sanoma, de Volkskrant en Wijnvoordeel.

Benieuwd hoe oud-stagiairs hun periode bij ClickValue ervaren hebben en wat het voor hun de ultieme stageplek maakte? Lees het interview met Maartje Siemelink en Melanie Groot. Het gaat over hard werken, lachen, af en toe een kleine danspas, en veel veel veel leren. Over het vak, over mensen, en over jezelf. Of lees de handige tips en adviezen van Tarik, Joshua en Menno en kijk of ClickValue ook bij jou past. 

Geïnteresseerd?
Stuur je cv en een motivatie naar onderstaand e-mailadres. Uiteraard kun je ook altijd mailen of bellen voor meer informatie.

Contactpersoon
Taina Bagmeijer
recruitment@levelupgroup.nl
020 675 1621

David Beentjes

“Geen jonge honden, geen oude zakken maar het beste van beide werelden. Hoogopgeleide medewerkers en een management dat zijn sporen heeft verdiend.”