Technisch Consultant / Front End Developer | 32-40u pw

Wil jij als Technisch Consultant / Front End Developer werken op uitdagende e-commerce accounts? Heb jij kennis van HTML, CSS én Javascript? Wil je A/B-testen draaien op webpagina’s die meer dan 20.000 keer per dag bezocht worden en collega’s en klanten voorzien van technisch advies? Als jij nauwkeurig, analytisch en creatief bent, dan zit je bij ons goed.

Als Technisch Consultant ben je onderdeel van een groter technisch team van developers en consultants. Met dit team (+/- 10 FTE) werk je dagelijks voor klanten als Adidas, Calvin Klein, Tommy Hilfiger en Heineken. Je werkt zowel voor de conversie specialisten van ClickValue, als voor de online consultants die onder een van de andere LevelUp Group merken vallen. Wil je deel uitmaken van een team met gedreven professionals dat werkt vanuit een goed bereikbaar kantoor in Amsterdam? Lees dan verder!

Wat ga je doen?

Als Technisch Consultant / Front End Developer bij ClickValue bepaal je samen met onze online marketing consultants de strategie op technisch vlak voor een van onze vele klanten. Je geeft technisch advies aan klanten en collega’s en begeeft je op het snijvlak van techniek en creativiteit. Je bedenkt oplossingen en implementeert deze, bent het aanspreekpunt voor de junior-collega’s in je team en houdt klanten helder op de hoogte over je werkzaamheden. De A/B-testen die je onder andere ontwikkelt middels Javascript en jQuery voor verschillende grote spelers in de online markt maken de webpagina’s beduidend beter waardoor de conversie stijgt en de klanttevredenheid toeneemt. Alle pagina’s waar jij aan werkt, zijn al online. Dat betekent dat je moet kunnen toveren zonder dat iemand die de website bezoekt er last van heeft. Dat vergt enorme nauwkeurigheid. De testen die je bouwt en de technische aanpassingen die je doorvoert, hebben invloed op de bezoekerservaring en rendement van onze klanten zoals Adidas, Harman en New York Pizza. Je bouwt niet alleen de experimenten, maar implementeert ook de juiste meetsoftware van onder andere Google Analytics, Adobe Analytics en tagging software zoals GTM, DTM, Tealium en Relay42. We doen dit werk vanuit ons kantoor in Amsterdam, maar we komen ook regelmatig een dag bij de klant over de vloer.

Wie zoeken we?

Een Technisch Consultant die onze klanten zelfstandig en in teamverband ondersteunt bij de technische verbetering van hun website. Je weet je te verplaatsen in de klant en in hun doelgroep en komt vanuit dat perspectief met oplossingen. Je durft je mening te geven, bent niet verlegen en staat open voor de visie van anderen. Je hebt een gezonde zelfkritische houding en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je doet serieus je werk en je gaat voor een topresultaat.

Je voldoet inhoudelijk aan het volgende profiel:

 • Verstand van HTML, Javascript, CSS en jQuery.
 • Kent de weg in tools als Google Analytics en is nieuwsgierig naar Optimizely, VWO, Tealium en Qubit.
 • Nauwkeurig, kwantitatief sterk en resultaat gedreven.
 • Het bijhouden van taken en deadlines gaat je gemakkelijk af en je communiceert hier goed over.
 • We werken voor hoogwaardige klanten en dat vereist dat je graag kwaliteit wilt leveren.
 • Je bent verantwoordelijk voor de gestelde doelstellingen en dat vind je prettig.
 • HBO/WO diploma in een technische, sociaalwetenschappelijke of bedrijfseconomische discipline.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede beheersing van Engelse taal.
 • Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar.

Wat vinden we nog belangrijker?

Ervaringen, vaardigheden en diploma’s zijn belangrijk, maar bij ClickValue kijken we naar meer dan dat. Wij vinden het belangrijk dat je een verschil wilt maken en dat het resultaat zonder jouw inbreng minder goed was geweest. Je bent nieuwsgierig, vraagt door en onderzoekt totdat je weet hoe alles met elkaar samenhangt. Klantbelang staat altijd voorop. Is het voor de klant beter om met het traject te stoppen? Dan ben jij de eerste die dat aangeeft. Dat is de eerlijkheid die wij in al onze collega’s zoeken. Je belooft wat je kunt waarmaken en je doet wat je belooft. Zo simpel is het. En lukt het niet? Dat hoort erbij. Dankzij jouw creativiteit vind je een andere weg of je vraagt je collega’s om hulp. Een ding staat altijd voorop: je wil nieuwe kennis en ervaring opdoen. Want jij bent nooit uitgeleerd.

Wat bieden we?

ClickValue is een sterk groeiend conversie optimalisatie bureau met jaar op jaar een topnotering in de Emerce 100. Een bureau met leuke mensen, een bureau met ambitie en een bureau met veel oog voor ontspanning na inspanning. Maar er is meer dan dat.

 • Een marktconform salaris, uiteraard.
 • Uitstekende primaire arbeidsvoorwaarden:
  zoals een NS Business Card, riante bonusregeling, ruim opleidingsbudget, pensioenbijdrage, en een telefoon van de zaak.
 • Een modern en fris kantoor op een goed bereikbare locatie in Amsterdam:
  Diverse uitvalswegen, gratis parkeergelegenheid en metrostation nabij.
 • Een uitdagende en inhoudelijke functie zoals hierboven aangegeven.
 • Oog voor ontspanning:
  Verjaardagen, successen en jubilea worden goed gevierd. Daarnaast organiseren we ieder jaar een wintersport en gaan we als bedrijfsuitje naar een stad in het buitenland.
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en goede doorgroeimogelijkheden.
 • 32-40 uur leuk werk, flexibel in te delen.
 • Elke dag een uitgebreide verse lunch, een kast vol versnaperingen en heerlijke koffie.

Over ClickValue

Binnen ClickValue zetten we ons iedere dag in om de conversie van onze klanten te optimaliseren. We laten geen middel onbenut. We doen grondig vooronderzoek, verzamelen kwalitatieve en kwantitatieve data, formuleren hypothesen en testen deze vervolgens met A/B of multivariate testen. Dankzij deze gedegen aanpak realiseren we de grootste impact.

Begin 2017 is ClickValue samengegaan met digital marketing bureau Netprofiler waardoor een groep van ruim 70 digital marketing specialisten is gevormd onder de naam LevelUp Group. We werken hard, maar onderlinge betrokkenheid, een persoonlijke benadering en collegialiteit staan centraal. Vanuit een kantoor vlakbij metrostation Overamstel bedienen we tientallen opdrachtgevers die variëren van corporaties tot ambitieuze MKB en online pure players. Klanten zijn onder andere Adidas, Tommy Hilfiger, Harman Kardon, New York Pizza, Binck Bank, Lamp en Licht, The Body Shop, Kamera-Express, SNS Bank, Sanoma en de Persgroep.

Geïnteresseerd?
Stuur je cv en een motivatie naar onderstaand e-mailadres. Uiteraard kun je ook altijd mailen of bellen voor meer informatie.

Contactpersoon
Taina Bagmeijer
recruitment@levelupgroup.nl
020 675 1621

David Beentjes

“Geen jonge honden, geen oude zakken maar het beste van beide werelden. Hoogopgeleide medewerkers en een management dat zijn sporen heeft verdiend.”