Junior Persuasive Copywriter | 8-16u pw

Overtuigend schrijven is een vak apart. Er zijn tig trucjes die het schrijven van wervende teksten makkelijker maken of die ervoor zorgen dat je de bezoeker van een website sneller overtuigt, maar persuasive copywriting is een specialisme. En wij zoeken een specialist! Online marketingbureau ClickValue is per direct op zoek naar een Junior Commercieel Tekstschrijver om de teksten van onze klanten flink te verbeteren. Ben jij nauwkeurig, overtuigend en voel je je thuis binnen de consumentenpsychologie?  Ben je geïnteresseerd in SEO, SEA en online marketing als geheel? En zie je graag dat de conversie toeneemt omdat jij de teksten hebt aangepast? Dan zoeken we jou!

Wat ga je doen als Junior Commercieel Tekstschrijver?

Als Junior Persuasive Copywriter zet je jouw kennis en kunde in om de commerciële teksten van onze klanten te verbeteren. Jij weet het doel van de tekst te achterhalen en de geschreven teksten daar op aan te passen. Of de teksten nu informerend of overtuigend moeten zijn, jij weet er wel raad mee.

Jouw belangrijkste taken zijn:

 • Het herschrijven van de advertentieteksten van onze klanten. Van AdWords tot advertenties op Instagram en Facebook, voor elk medium weet jij de juiste tone of voice om het gestelde doel te bereiken.
 • Het optimaliseren van landingspages
 • Het optimaliseren van formulierteksten
 • Het schrijven van whitepapers en downloadables

Wie zoeken we?

Creatief en analytisch, dat zijn twee eigenschappen die we in onze nieuwe copywriter zoeken. Je houdt van taal, schrijft foutloos en durft te experimenteren. Jouw creativiteit botst niet met de drang om het resultaat van jouw werk te zien. Dankzij exacte data zie je direct de invloed van jouw werk en je ziet het als een uitdaging je eigen werk continu te verbeteren. Je bent creatief in de zoektocht naar oplossingen en durft nieuwe ideeën op tafel te gooien. Als je idee faalt, faal jij niet – die instelling is belangrijk wil je onze klanten helpen groeien. Dankzij jouw interesse in (consumenten)psychologie denk je altijd net een stap verder dan de opdrachtgever. Dit is terug te zien in je teksten die je nooit voor jezelf schrijft, maar altijd voor de ontvangende doelgroep.

Je herkent jezelf hierin:

 • Je bent creatief in ideeën en in taal.
 • Je weet je goed in te leven in de ontvanger van de boodschap die jij formuleert.
 • Je bent procesvaardig. Het bijhouden van taken en deadlines gaat je gemakkelijk af en je communiceert hier goed over.
 • Je bent zelfstandig. Je bent verantwoordelijk voor de voor jouw gestelde doelstellingen en dat vind je prettig.
 • Je bent derde- of vierdejaarsstudent en je houdt je dagelijks bezig met communicatie en schrijven van teksten.
 • Je bent 8 tot 16 uur per week beschikbaar.

Wat vinden we nóg belangrijker?

Ervaringen, vaardigheden en diploma’s zijn belangrijk, maar bij ClickValue kijken we naar meer dan dat. Wij vinden het belangrijk dat je een verschil wilt maken en dat het resultaat zonder jouw inbreng minder goed was geweest. Je bent nieuwsgierig, vraagt door en onderzoekt totdat je weet hoe alles met elkaar samenhangt. Klantbelang staat altijd voorop. Is het voor de klant beter om met het traject te stoppen? Dan ben jij de eerste die dat aangeeft. Dat is de eerlijkheid die wij in al onze collega’s zoeken. Je belooft wat je kunt waarmaken en je doet wat je belooft. Zo simpel is het. En lukt het niet? Dat hoort erbij. Dankzij jouw creativiteit vind je een andere weg of je vraagt je collega’s om hulp. Een ding staat altijd voorop: je wil nieuwe kennis en ervaring opdoen. Want jij bent nooit uitgeleerd.

Wat bieden we?

ClickValue is een sterk groeiend online marketingbureau met jaar op jaar een topnotering in de Emerce 100. Een bureau met leuke mensen, een bureau met ambitie en een bureau met veel oog voor ontspanning na inspanning. Maar er is meer dan dat.

We bieden:

 • Een goed salaris van 11 euro per uur.
 • Uitstekende primaire arbeidsvoorwaarden:
  denk aan een NS Business Card, 500 euro opleidingsbudget per jaar en een pensioenbijdrage.
 • Een modern en fris kantoor op een goed bereikbare locatie in Amsterdam:
  Diverse uitvalswegen, gratis parkeergelegenheid en metrostation nabij.
 • Een uitdagende en inhoudelijke functie zoals hierboven aangegeven.
 • Oog voor ontspanning:
  Verjaardagen, successen en jubilea worden goed gevierd. Daarnaast organiseren we ieder jaar een wintersport en gaan we als bedrijfsuitje naar een stad in het buitenland.
 • 8 tot 16 uur leuk werk, flexibel in te delen.
 • Elke dag een uitgebreide verse lunch, een kast vol versnaperingen en heerlijke koffie.

Over ClickValue

ClickValue is al jaren een van de beste conversie optimalisatiebureaus van het land. Een team van CRO-specialisten, developers, UX-researchers en designers staat elke dag klaar om de conversie van klanten als Adidas, Heineken en Tommy Hilfiger te verbeteren. ClickValue bestaat nu 15 jaar en is sinds begin 2017 onderdeel van LevelUp Group, een groep van innovatieve en ambitieuze online bureaus in Amsterdam.

Net als in ieder ander bedrijf wordt er ook bij ons hard gewerkt, maar altijd met onderlinge betrokkenheid en collegialiteit. Onze gezamenlijke lunch aan de grote eettafel is dan ook het moment voor ontspanning. Die combinatie van hard werken en plezier zorgt voor een laag verloop en een hoge medewerkerstevredenheid. We hebben oog voor ontspanning. Verjaardagen, successen en jubilea worden goed gevierd. Borrels zijn er genoeg, en met een flipperkast, dartbord en voetbaltafel is er ook op kantoor genoeg vertier. Daarnaast organiseren we ieder jaar een wintersport en gaan we als bedrijfsuitje doorgaans de grens over. We geloven in groei, zowel van onze opdrachtgevers als van onze medewerkers.

Geïnteresseerd?
Stuur je cv en een motivatie naar onderstaand e-mailadres. Uiteraard kun je ook altijd mailen of bellen voor meer informatie.

Contactpersoon
Taina Bagmeijer
recruitment@levelupgroup.nl
020 675 1621

David Beentjes

“Geen jonge honden, geen oude zakken maar het beste van beide werelden. Hoogopgeleide medewerkers en een management dat zijn sporen heeft verdiend.”