Junior Front End Developer | 16u pw

Wij zijn op zoek naar een Junior Front End Developer. Heb jij als student kennis van HTML, CSS én Javascript? Wil je A/B-testen draaien op webpagina’s die meer dan 20.000 keer per dag bezocht worden en onze consultants voorzien van technisch advies? Als jij nauwkeurig, analytisch en creatief bent, dan zit je bij ons goed. Als je ook nog een relevante bijbaan met veel afwisseling en een goed salaris wilt, dan zit je bij ons echt het allerbeste. Lees snel verder!

Wat ga je doen?

Als Junior Front End Developer bij ClickValue bepaal je samen met onze online marketing consultants de strategie op technisch vlak voor een van onze vele klanten. Je geeft advies aan klanten en collega’s en begeeft je op het snijvlak van techniek en creativiteit. De A/B-testen die je onder andere ontwikkelt middels Javascript en jQuery voor verschillende grote spelers in de online markt maken de webpagina’s beduidend beter waardoor de conversie stijgt en de klanttevredenheid toeneemt. Alle pagina’s waar jij aan werkt, zijn al online. Dat betekent dat je moet kunnen toveren zonder dat iemand die de website bezoekt er last van heeft. De testen die je bouwt en de technische aanpassingen die je doorvoert, hebben invloed op de bezoekerservaring en rendement van onze klanten zoals Adidas, Harman en New York Pizza. Je bouwt niet alleen de experimenten, maar implementeert ook de juiste meetsoftware van onder andere Google Analytics, Adobe Analytics en tagging software zoals GTM, DTM, Tealium en Relay42.

Wie zoeken we?

 • Tweede- of derdejaars hbo/wo-student (liefst bèta of bedrijfskundig) die minimaal 16 uur per week beschikbaar is.
 • Verstand van HTML, CSS, jQuery en bij voorkeur ook Javascript.
 • Kent de weg in tools als Google Analytics en is nieuwsgierig naar Optimizely, VWO, Tealium en Qubit.
 • Nauwkeurige snelle leerling die helder en tijdig communiceert.
 • We werken voor hoogwaardige klanten en dat vereist dat je graag kwaliteit wilt leveren.
 • (Aantoonbaar) leervermogen is overigens belangrijker dan ervaring, alhoewel ervaring natuurlijk meer dan welkom is.

Wat wij bieden

 • Goed salaris (11 euro per uur)
 • Uitstekende primaire arbeidsvoorwaarden:
  denk aan een NS Business Card, 500 euro opleidingsbudget per jaar en een pensioenbijdrage
 • Flexibele werktijden (uren zelf in te delen)
 • Leuke en afwisselende werkzaamheden
 • Goede begeleiding van ervaren collega’s
 • Gezellige werksfeer: verjaardagen en feestdagen gaan niet ongemerkt voorbij
 • Uitgebreide lunches, een gevulde koelkast en lades vol aan versnaperingen
 • Goed bereikbare werkplek met openbaar vervoer

Over ClickValue

ClickValue is een online marketingbureau in Amsterdam die inmiddels 13 jaar bestaat. In die tijd hebben we een groei doorgemaakt naar een hoogwaardig online bureau die jaar op jaar in de Emerce 100 staat. Begin 2017 is ClickValue samengegaan met digital marketing bureau Netprofiler waardoor een groep van 70 digital marketing specialisten is gevormd onder de naam LevelUp Group.

Geen jonge honden, geen oude zakken maar het beste van beide werelden. Hoogopgeleide medewerkers en een management dat zijn sporen heeft verdiend bij gerenommeerde organisaties. Met onze expertise, ambitie en frisse energie maken wij iedere dag het verschil voor tientallen opdrachtgevers. Van de grote corporates tot ambitieuze MKB’ers en van pure online spelers tot non-profit instellingen. Iedere dag zetten we ons keihard in om de online groei van onze klanten te versnellen. Webanalytics, conversie-optimalisatie, internationale uitbreiding en zoekmachinemarketing: wij bieden een volledig pakket aan online marketingdiensten. Zo onderhouden we duurzame relaties en bieden we opdrachtgevers alles wat zij van een optimaal functionerende online marketing afdeling mogen verwachten.

ClickValue en Netprofiler werken gezamenlijk vanuit een kantoor pal naast metrostation Overamstel, aan de rand van Amsterdam. Daar werken we hard aan de online groei voor onze klanten, maar altijd met onderlinge betrokkenheid en collegialiteit. Onze gezamenlijke lunch aan de grote eettafel is dan ook het moment voor ontspanning. Die lunch wordt trouwens elke dag voor je klaargezet! Dat is best luxe, niet waar?

Geïnteresseerd?
Stuur je cv en een motivatie naar onderstaand e-mailadres. Uiteraard kun je ook altijd mailen of bellen voor meer informatie.

Contactpersoon
Taina Bagmeijer
recruitment@levelupgroup.nl
020 675 1621

David Beentjes

“Geen jonge honden, geen oude zakken maar het beste van beide werelden. Hoogopgeleide medewerkers en een management dat zijn sporen heeft verdiend.”