Vorige
Conversie
optimalisatie
Volgende
Affiliate
marketing

SEA

“Met Google AdWords target u potentiële klanten op het juiste moment.”

Peter

Waarom zoekmachine marketing

Dagelijks starten miljoenen mensen hun zoektocht naar een nieuw product op Google. Of het nu een nieuwe auto of een kledingstuk betreft, we gaan er allemaal vanuit dat alles op Google te vinden is. Google AdWords is dan vaak ook het grootste online marketingkanaal. Wilt u uw website onder de aandacht brengen, dan dient u op het juiste moment met het juiste aanbod uw advertentie te tonen. Met Google AdWords kunt u hiervoor zorgen! Binnen no time bereikt u uw doelgroep exact op het moment dat ze daadwerkelijk behoefte hebben aan uw product.

Het mooie aan AdWords is dat campagnes snel kunnen worden opgezet en dat de resultaten al op korte termijn zichtbaar zijn. Onze specialistische consultants denken tactisch mee voor de juiste inzet van de verschillende SEA-opties: welke euro levert het meeste op? Is dat bij besteding aan tekstadvertenties, Google Shopping, bannering of dynamic remarketing? Wij garanderen een positieve ROI, substantiële groei en werken daarom vol vertrouwen graag volledig performance based.

Kansen in uw situatie

Met AdWords kunt u heel gericht adverteren op uw doelgroep. Uw advertenties worden namelijk alleen vertoond als mensen de door u gewenste zoekwoorden ingeven. U bepaalt zelf op welke woorden u wilt (of juist niet wilt) adverteren. Kortom: met AdWords heeft u een hoge mate van controle en flexibiliteit. Daarnaast zijn de resultaten van uw AdWords campagne op korte termijn zichtbaar. De consultants van ClickValue houden dit scherp in de gaten en zorgen ervoor dat u alleen adverteert op zoektermen die daadwerkelijk omzet genereren. Continue monitoring is een absolute vereiste voor AdWords: niet goed geoptimaliseerde campagnes kunnen veel geld kosten. Het team van ClickValue is hier uiteraard in gespecialiseerd!

Waarom ClickValue

ClickValue is Google Premier Partner, een beloning voor het behalen van vele Google AdWords-certificeringen, het succesvolle beheer van een aanzienlijke AdWords-investering, de handhaving en uitbreiding van de klantportfolio, en het opzetten van online advertentiecampagnes voor klanten. Deze erkenning voor de door Google meest gewaardeerde online marketing bureaus komt niet alleen omdat wij uw AdWords campagnes optimaliseren, maar omdat we ook meedenken op strategisch niveau. Samen bepalen we de doelgroep, hun zoekgedrag en stellen we de doelstellingen vast. Vervolgens bepalen we de strategie en identificeren we de relevante zoekwoorden. Monitoring en bijsturing gebeuren uiteraard op frequente basis.

ClickValue kijkt ook kritisch naar eigen werk. Zo worden alle AdWords campagnes regelmatig gereviewed door collega’s. Hiermee zorgen we ervoor dat we altijd het optimale uit uw campagnes halen. Daarnaast werken we als Premier Partner uiteraard nauw samen met Google, zijn al onze consultants AdWords gecertificeerd, en zijn we altijd als eerste op de hoogte van nieuwe advertentiemogelijkheden bij Google.

Die expertise en slagkracht zetten wij iedere dag in om de meer dan 100 campagnes in 12 talen perfect uit te voeren. Want tactisch sterk is mooi en zeker een voorwaarde voor succes, maar krijgt pas echt waarde bij een perfecte uitvoering.

Meer conversies, herhaalaankopen of omzet? Het kan! Wij analyseren je website en sturen je drie relevante conversiekansen! Volledig vrijblijvend uiteraard. Laat je e-mailadres achter en we nemen binnen 48 uur contact op.


Mark de Winter

“Benut ook uw SEO kansen met een maximaal rendement.”