Vorige
E-mail
marketing
Volgende
Interim

Programmatic Buying

“Met Programmatic Buying besteedt u uw displayeuro’s aan de juiste boodschap op het juiste moment aan de juiste persoon.”

Cathrin

Waarom Programmatic Buying

In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst? Wel met Programmatic Buying. Dat biedt alle voordelen van Adwords, maar dan met displaymarketing. U bepaalt de doelgroep, het budget en de prijs per impressie, vervolgens verschijnen uw advertenties precies waar u ze hebben wilt. Onze expertise vullen we aan met algoritmes, waardoor het rendement nog eens een extra boost krijgt. De algoritmes analyseren online gedrag van bezoekers en bepalen zo of bepaalde personen de juiste doelgroep zijn voor een advertentiecampagne. Alleen aan bezoekers die hetzelfde online gedrag vertonen als gedrag dat eerder tot conversie heeft geleid, wordt de advertentie getoond. Was Display Advertising duur en de resultaten vaak vaag, met Programmatic Buying zijn die tijden definitief voorbij. Geen onderbuikgevoelens dus, maar eerder behaald succes en data vormen de basis voor uw investering.

Kansen in uw situatie

Een rendabelere campagne betekent extra groei voor u. U toont alleen banners aan relevante bezoekers en u kunt differentiëren in uw boodschap. Is iemand al eerder op uw website geweest? Probeer eens een andere advertentietekst en verhoog uw conversie nog verder. Het is een efficiënte manier van online adverteren en – geheel in lijn met waar ClickValue voor staat – volledig meetbaar.

Met Programmatic Buying zijn goede resultaten mogelijk voor zowel brandingcampagnes als voor e-commerce. Bij een brandingcampagne kunnen zoveel mogelijk mensen binnen uw doelgroep de campagne zien tegen zo laag mogelijke kosten. Rendement op e-commerce is eveneens goed mogelijk door de combinatie van slimme targetting in de doelgroep en voordelige inkoop van advertentieruimte. Zo wordt uw programmatic salescampagnes vanzelf winstgevend.

Dankzij Programmatic Buying kunt u dus realtime monitoren wat wel en niet werkt. Wie is uw doelgroep? Wijkt dat af van uw aannamen? En op welke manier moet u uw lopende campagnes aanpassen en perfectioneren? Antwoorden op deze vragen krijgt u dankzij Programmatic Buying.

Waarom ClickValue

ClickValue neemt alles voor u uit handen. Wij zorgen niet alleen voor het maken en instellen van de advertenties en de biedingsstrategie, we denken ook met u mee op strategisch niveau. Kortom, full service: van strategiebepaling tot uitvoering. Of u meer bekendheid wilt, meer bezoekers of een hoger verkoopvolume – wij stellen een mediaplan voor u op dat volledig bij uw wervingsstrategie past. Dankzij onze resultaatgerichtheid en onze passie voor data en meetbaarheid, zorgen we dat elke euro maximaal rendeert.

Dat doen we op transparante wijze en met zelfvertrouwen. Ons team van hoogopgeleide online marketingspecialisten geeft u real time via een online dashboard inzicht in de status van uw campagne. Samen werken we aan uw online groei en aan het inrichten van een zo effectief mogelijk online marketingproces.

Meer conversies, herhaalaankopen of omzet? Het kan! Wij analyseren je website en sturen je drie relevante conversiekansen! Volledig vrijblijvend uiteraard. Laat je e-mailadres achter en we nemen binnen 48 uur contact op.


Erwin de Jong

“Adverteer ook eens op sociale media of ontdek uw kansen binnen online vergelijkers.”