Vorige
Programmatic
buying
Volgende
Internatio-
nalisering

Interim

“Voor tijdelijke invulling van functies door de beste online marketing professionals.”

Taina

Waarom interim personeel

Wij bieden een groot netwerk van de beste online marketingprofessionals. Zoekt u tijdelijk een professional? Wij werken in verschillende disciplines met de beste mensen die we kennen. Van een goede e-commerce manager tot een ervaren webanalist, van online marketeer tot nauwkeurige project manager. Geen database met 10.000 onbekenden, maar een pool van 200 hooggewaardeerde freelancers.

Kansen in uw situatie

Ieder bedrijf of organisatie heeft wel eens behoefte aan een interim kracht. Soms omdat er plotseling iemand binnen het bedrijf wegvalt, soms omdat er vraag is naar frisse en creatieve ideeen van iemand buiten de club. Wij bieden  professionals met jarenlange ervaring in de volgende disciplines:

  • Online programma- of projectmanager
  • Channel manager
  • Teamleider online marketing/online sales
  • E-commercemanager
  • Online marketeer: SEO, SEA, Display, E-mail, Affiliate en Social
  • Online campagnemanager
  • Database marketeer/analist
  • Webanalist

Waarom ClickValue

Een interim professional inhuren via ClickValue betekent kiezen voor kwaliteit. Bekende intermediars hebben vaak duizenden freelancers in hun bestand. Een groot aanbod klinkt mooi, maar de kwaliteit is vaak wisselend en het aantal ervaringsjaren minimaal. Wij kennen al onze tweehonderd interim professionals persoonlijk, hebben een strenge selectie en werken alleen met mensen die hun sporen hebben verdiend.

Bij ons slaat u twee vliegen in één klap. U huurt niet alleen een freelance interimmer, u huurt ook een top online marketingbureau in. De pool aan professionals die wij bieden hebben natuurlijk volop toegang tot alle kennis binnen ons bedrijf en dat maakt hen een stuk effectiever. Al die kennis die wij in huis hebben, delen we ook graag met u. Als u via ons een freelancer inhuurt, mag uw vaste personeel gratis deelnemen aan een ClickValue MasterClass. Zo wordt onze kennis uw kunde.

Meer conversies, herhaalaankopen of omzet? Het kan! Wij analyseren je website en sturen je drie relevante conversiekansen! Volledig vrijblijvend uiteraard. Laat je e-mailadres achter en we nemen binnen 48 uur contact op.


Peter Maas

“Met Google AdWords target u potentiële klanten op het juiste moment.”