Vorige
SEA
Volgende
SEO

Affiliate Marketing

“Met affiliate marketing bereikt u relevante bezoekers die u anders wellicht nooit zou bereiken.”

Jorrit Stein

Waarom Affiliate Marketing

Genereer 25 procent meer omzet door promotie via een affiliatenetwerk. Het kan, echt waar. De sleutel tot duurzame online groei ligt echter bij het vinden van de juiste balans: tussen vergoeding aan het affiliatenetwerk en het trekken van meer traffic naar uw website. Wij helpen u in de selectie van het juiste netwerk, integratie in uw marketingmix en natuurlijk in het vinden van de juiste balans.

Kansen in uw situatie

Met een jaarlijkse omzet van meer dan een miljard euro vormt affiliate een belangrijk en nog steeds sterk groeiend kanaal binnen het optimaliseren van omzet en winst. Bij deze vorm van online marketing worden uw producten gepromoot op de websites van partners (affiliates). Klikt een klant op uw product, dan wordt deze ook direct doorgestuurd naar uw website. Pas op het moment dat er een transactie plaatsvindt, ontvangt de affiliate hier een commissie over. Win-winsituatie dus.

Maar hoe zorgt u ervoor dat u de juiste balans vindt tussen vergoedingen en omzet om zo meer traffic naar uw website te trekken? En sterker nog, hoe zorgt u ervoor dat u uw concurrenten ver achter u laat en marktaandeel wint? Daarom is het belangrijk actief de juiste en de meest rendabele affiliates te werven. De verschillen zijn groot en ook de aansturing van deze netwerken vergt een creatieve blik. Het mooie aan affiliate marketing is dat het naadloos geïntegreerd kan worden in uw multichannel online marketingmix.

Affiliate marketing kan wellicht ook voor u een interessant omzetkanaal zijn om extra traffic en daarmee sales te genereren. Mogelijk heeft u, om uw doelstellingen waar te maken, behoefte aan een professioneel bureau dat uw affiliate netwerken en affiliates professioneel, performance based opzet, beheert en optimaliseert. En dit alles vanuit een duurzaam partnership.

Waarom ClickValue

Al meer dan 10 jaar werken wij met affiliate marketing. Die ervaring betaalt zich uit. Onze affiliate campagnes genereren doorgaans op korte termijn een aanzienlijke hoeveelheid omzet tegen een vast kosten- omzetpercentage. Waarom? Omdat wij niet alleen zorgen voor de uitvoer van uw campagne, maar ook op strategisch en tactisch niveau met u meedenken. Van datafeed tot aan ontdubbelscript, bij ons bent u aan het goede adres.

Wij doen een zorgvuldige netwerkselectie en onderzoeken hoe u zich het beste kunt onderscheiden van uw concurrentie. Zo bent u er zeker van dat u een goede commissie biedt en dat uw programma aantrekkelijk is voor potentiële affiliates. Omdat wij al jaren werken met alle grote affiliate netwerken hebben we een goed netwerk opgebouwd. Dat contact zorgt ervoor dat we uw belangen kunnen omzetten in de gunstigste contracten.

Bij ClickValue houden we van data. Cijfers geven inzicht, concrete doelen en ruimte voor verbetering. Zo kunnen wij uw resultaten continu optimaliseren. Hard werkend en met een open houding garanderen wij positieve resultaten en substantiële online groei. Wij geloven hier zo sterk in, dat wij onze vergoeding afhankelijk maken van het resultaat.

Meer conversies, herhaalaankopen of omzet? Het kan! Wij analyseren je website en sturen je drie relevante conversiekansen! Volledig vrijblijvend uiteraard. Laat je e-mailadres achter en we nemen binnen 48 uur contact op.


Timo Stegeman

“Conversie-optimalisatie is meer dan alleen het uitvoeren van A/B tests: leer van uw klanten en verhoog blijvend uw rendement.”