Author
Joery Wildekamp
Role
Marketing Officer

Emerce100: ClickValue beste optimalisatiebureau van Nederland

Published:28 April 2021
Reading time:2 minuten

In de Emerce100 worden elk jaar de beste marketingbureaus bekend gemaakt. In verschillende categorieën wordt onderzocht wie het beste marketingbureau van Nederland is. ClickValue haalde de beste score in de categorie optimalisatie bureaus.

 

1e plaats voor ClickValue

Voor het 6e (!) jaar op rij mogen we ons het beste optimalisatiebureau van Nederland noemen. In voorgaande jaren kwamen we al als best scorende CRO-bureau uit de bus in de categorie ‘Analytics & Conversie optimalisatie’. Dit jaar is er een speciale categorie voor ‘Optimalisatie bureaus’ en voeren we de lijst aan, met een ster meer dan vorig jaar. Natuurlijk werken wij hier hard voor, maar we zijn ook onze klanten dankbaar voor de fijne samenwerkingen die onze resultaten mogelijk maken!

Meer weten over onze aanpak? Kijk dan hier.


Nog meer feest

Onze collega’s binnen de LevelUp Group zijn ook in de prijzen gevallen! Cloud Nine Digital is nieuw in de lijst en behaalde direct een gedeelde tweede plaats in de categorie ‘Analytics bureaus’ met 5,5 sterren. Voor Netprofiler was het twee keer prijs. In de categorie ‘Digital marketingbureaus groot’ scoorde ze een gedeelde tweede plek met 5 sterren, en in de categorie ‘Analytics bureaus’ een derde plek met 4,5 sterren. Ook B2B online marketing bureau Leadscope werd dit jaar voor het eerst vermeld en staat direct bovenaan in de lijst met maar liefst 6 sterren bij digital marketing bureaus klein. Gefeliciteerd met deze super scores!

Over Emerce100

De Emerce100 is de jaarlijkse speciale uitgave van Emerce en verschijnt dit jaar voor de zestiende keer. De resultaten geven weer hoe beslissers uit de online industrie de prestaties beoordelen van dienstenleveranciers, verdeeld over tientallen categorieën. Het kwantitatieve imago onderzoek wordt uitgevoerd door Motivaction en is verrijkt met andere relevante marktdata.

Author
Joery Wildekamp
Role
Marketing Officer
Schedule a CRO audit session
If you're planning optimising your CRO process, one of our experts will discuss your goals and strategies to help you grow
Schedule CRO audit

Drop us a line!

Curious how we could help? Feel free to get in touch. We'd love to hear what you're up to.