Author
David Beentjes
Role
Managing partner

ClickValue voor vierde jaar op rij FD Gazelle

Published:20 October 2017
Reading time:1 minute

We zijn trots. Trots op alle medewerkers, trots op de mooie klanten die we hebben, trots op wat we doen. Vandaag zijn we nóg een beetje extra trots. Voor de vierde jaar op rij heeft ClickValue de FD Gazelle Award 2017 gewonnen. De FD Gazellen Awards zijn dé prijzen voor de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. ClickValue hoort daarbij!

ClickValue FD Gazelle 2017

Hoe word je FD Gazelle?

ClickValue mag zich voor de vierde keer op rij FD Gazelle noemen. Wanneer kom je daar überhaupt voor in aanmerking? Ondernemingen moeten een omzetgroei van minimaal 20 procent hebben over een periode van drie jaar. De omzetgroei over deze periode moet ononderbroken zijn en het eerste jaar moet de omzet minimaal 100.000 euro bedragen. Verder dient het nettoresultaat het laatste jaar positief te zijn en in de voorgaande twee jaar is het bedrijf maximaal één jaar verlieslatend. Het is uiteraard ook belangrijk dat bedrijven financieel gezond zijn. Criteria waar ClickValue ruimschoots aan voldoet! 

Author
David Beentjes
Role
Managing partner
Schedule a CRO audit session
If you're planning optimising your CRO process, one of our experts will discuss your goals and strategies to help you grow
Schedule CRO audit

Drop us a line!

Curious how we could help? Feel free to get in touch. We'd love to hear what you're up to.