Author
Timo Stegeman
Role
Lead CRO consultant

ClickValue nu Google Premier Partner

Published:27 January 2017
Reading time:2 minutes

ClickValue is nu officieel Google Premier Partner! Met grote trots ontvangen wij de erkenning die Google uitreikt aan de meest gewaardeerde online marketing bureaus. Google beloont ons met deze speciale status voor het behalen van vele Google AdWords-certificeringen, het succesvolle beheer van een aanzienlijke AdWords-investering, de handhaving en uitbreiding van de klantportfolio, en het opzetten van online advertentiecampagnes voor klanten.

Wij zijn blij, en het fantastische SEA-team al helemaal!

 

ClickValue zorgt niet alleen voor het optimaliseren van AdWords campagnes, we denken ook mee op strategisch niveau.

Samen bepalen we de doelgroep, hun zoekgedrag en stellen we de doelstellingen (KPI’s) vast. Vervolgens bepalen we de strategie en identificeren we de relevante zoekwoorden. Zoals onze Premier Partner erkenning bewijst, werken we nauw samen met Google. Al onze consultants zijn AdWords gecertificeerd en altijd als eerste op de hoogte van nieuwe advertentiemogelijkheden bij Google.

Die expertise en slagkracht zetten wij iedere dag in om de meer dan 100 campagnes in 12 talen perfect uit te voeren. Want tactisch sterk is mooi en zeker een voorwaarde voor succes, maar krijgt pas echt waarde bij een perfecte uitvoering. Gelukkig ziet Google dat ook in!

Author
Timo Stegeman
Role
Lead CRO consultant
Schedule a CRO audit session
If you're planning optimising your CRO process, one of our experts will discuss your goals and strategies to help you grow
Schedule CRO audit

Drop us a line!

Curious how we could help? Feel free to get in touch. We'd love to hear what you're up to.