ClickValue in Top 250 Scale-Ups

Joery Wildekamp

Marketing & communicatie

9 March 2020

2 minutes reading time

ClickValue behoort tot een selecte groep van snelst groeiende bedrijven van Nederland. Dat werd op 4 maart bekend tijdens het Business Boost Event in Rotterdam Ahoy. De Top 250 Groei ondernemingen is opgesteld door Erasmus Centre for Entrepreneurship. In samenwerking met Rotterdam School of Management monitoren en onderzoeken zij de snelgroeiende bedrijven in Nederland.

De 250 scale-ups hebben een aantal gezamenlijke kenmerken. Zo hebben de ondernemingen allen minimaal 10 FTE en/of minsten 5 miljoen euro aan omzet aan het begin van de meetperiode. Daarnaast is in de drie afgelopen jaren een gemiddelde groei van minimaal 20% in FTE en/of omzet gerealiseerd.

 

Trots

“Natuurlijk zijn we trots op dit resultaat. De vermelding in de top 250 groeibedrijven bewijst dat we met ClickValue op de goede weg zijn. De afgelopen jaren zijn we met meer dan 30 consultants uitgegroeid tot de grootste conversieoptimalisatie (CRO) specialist van Nederland,” zegt David Beentjes, Managing Partner van LevelUp Group, waar ClickValue onderdeel van is. “We zijn dankbaar voor het vertrouwen dat we krijgen van onze opdrachtgevers. Met veel plezier voeren we datagedreven experimenten voor ze uit en valideren de groeikansen van hun website. Zo helpen we onze opdrachtgevers het CRO-proces te optimaliseren en een experimentgedreven cultuur te ontwikkelen, waarin aantoonbare groei centraal staat.”

Drop us a line!

Curious how we could help? Feel free to get in touch. We'd love to hear what you're up to.