Over ClickValue

Waar we voor staan en met wie we dat doen

 

 

Over ClickValue

Binnen ClickValue zetten we ons iedere dag in om de conversie van onze klanten te optimaliseren. We laten geen middel onbenut. We doen grondig vooronderzoek, verzamelen kwalitatieve en kwantitatieve data, formuleren hypothesen en testen deze vervolgens met A/B of multivariate testen. Dankzij deze gedegen aanpak realiseren we de grootste impact. Of je nu nieuw bent met conversie optimalisatie of ondersteuning nodig hebt met het verbeteren van het huidige conversieproces, wij helpen je graag verder met onze data-gedreven kijk op marketing. Het optimaliseren van de conversie doen we samen. Klant en ClickValue, als team. Jij biedt een sterke propositie en een solide omzetbasis, onze consultants beheersen de conversie optimalisatie discipline zodanig dat we samen het resultaat sterk verbeteren.

Part of LevelUp Group

Begin 2017 is ClickValue samengegaan met digital marketing bureau Netprofiler waardoor een groep van ruim 80 digital marketing specialisten onder de naam LevelUp Group is ontstaan. De online marketing activiteiten en webanalytics activiteiten doen we sinds begin 2018 vanuit het label Netprofiler. Al onze conversie optimalisatie en usability activiteiten doen we nu vanuit ClickValue. Waarom? Omdat conversie optimalisatie een vak apart is. Een vak waar specialisatie vereist is. Onze expertise en ervaring blijkt niet alleen uit onze accreditaties, maar vooral uit onze langdurige samenwerking met onder andere Adidas Global, Adidas Europe, MoneYou, Calvin Klein, Tommy Hilfiger en Heineken. Zij kiezen voor ons vanwege onze flexibiliteit, zelfvertrouwen, tactisch inzicht en transparantie. En natuurlijk vanwege onze conversie optimalisatie prestaties, dat spreekt voor zich. Al vele jaren hebben we een top 3 positie in de Emerce 100 als een van de beste optimalisatie bureaus van Nederland.

ClickValue Emerce100

Onze ClickValues

We houden van concrete doelen en het neerzetten van resultaat. Datagedreven, dat zijn we. De vraag die we onszelf altijd stellen is: hoe verbeteren we met conversie optimalisatie het rendement van het online marketingproces en de marketingeuro’s? Dit bedenken we al voordat we samenwerken, want we doen alleen een aanbod als we geloven het verschil te kunnen maken. Wij zijn pas echt tevreden als dat keer op keer lukt.
Het verhogen van de conversie en het versnellen van online groei staat bij ons centraal. Onze leidende vraag als online bureau: wat is voor jou als klant de best mogelijke investering van de volgende euro en het volgende uur? Wij pakken graag de uitvoering op als dat rendabel is. Beter als je het (op den duur) zelf doet? Geen probleem. We helpen graag door het delen van onze kennis. Bij ons dus geen lange termijnverplichtingen of contracten, maar snel kunnen inspelen op veranderingen zodat het marketingproces altijd optimaal is ingericht.
Transparantie garanderen we. We kunnen niet anders, want door onze data-gedreven aanpak hebben we beiden altijd realtime inzicht in de gegevens. Zo werken we in alle openheid samen aan het realiseren van jouw groei.
Het realiseren van duurzame online groei kan alleen met een lange termijnvisie. Door als online marketingbureau naar het gehele online proces te kijken, is het mogelijk echte impact te realiseren. Als conversie specialiasten focussen we ons op de verbetering van de website experience, maar we kijken altijd met een tactische visie naar de organisatie. Zo weten we precies welke activiteiten je integraal moet inzetten om online nóg succesvoller te worden.
Een goed idee is mooi, maar krijgt pas waarde bij een perfecte uitvoering. Checklists en quick scans zijn mooi voor het aanpakken van laaghangend fruit, maar meer is het niet. Onderzoek is noodzakelijk voor een perfecte uitvoering. Onderzoeken, meten, luisteren, hypothesen formuleren, testen en aanpassingen maken. Volg deze cyclus en een hogere conversie is gegarandeerd. Ons team van hoopopgeleide consultants communiceert direct, levert op tijd en zorgt voor foutloos werk. Slim en gedreven werken, zodat jij nog eens tijd hebt voor een kopje koffie zonder zorgen.
We staan schouder aan schouder met onze klanten. Iedere dag werken we als team keihard om het beste resultaat neer te zetten. Onze expertise in conversie optimalisatie is overtuigend, zowel voor onszelf als voor onze klanten. Daarom durven we onze vergoeding afhankelijk te maken van het resultaat. We blijven onze waarde bewijzen, iedere dag opnieuw. Omdat het volgens ons niet anders kan en moet.

Ons team

Alex van de Veen

Alex van de Veen

Senior Consultant

Er zijn maar weinig mensen die zoveel weten over Display en Programmatic Buying. Alex is binnen dit vakgebied de absolute specialist. Als Senior Consultant is hij continu bezig met het verder ontwikkelen van zijn eigen kennis én is hij de man die er alles aan doet de online doelen van onze klanten te realiseren. Daarnaast is hij ook nog eens een fijne, positieve en gedreven collega.

Cathrin van Waveren

Cathrin van Waveren

Managing Consultant

De stabiele factor in ons team, aan wie u alles kunt toevertrouwen. Cathrin is een van onze managing consultants die ontspannen maar altijd met groot perfectionisme en ambitie haar werk doet. Ze is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en weet precies hoe haar klanten ervoor staan.

David Beentjes

David Beentjes

Managing Partner

David is de kapitein die ieder schip nodig heeft. Sturend, altijd behulpzaam en oplossingsgericht. Dankzij zijn grote ervaring weet hij vaak eerder dan u waar de behoefte zit. Met David als managing partner heeft u nergens omkijken naar.

Esmee de Vries

Esmee de Vries

Consultant

Open en positief. Bijzonder leergierig én geïnteresseerd in de wereld om haar heen. Esmee – afgestudeerd Wijsbegeerte en Persuasive Communicatie – werkt bij ClickValue als Consultant. Haar fascinatie voor data, analytische blik en kritische oog voor detail maken haar de perfecte online marketeer.

Fabio Bertelink

Fabio Bertelink

Junior Consultant

Eén studie was niet genoeg voor Fabio, waardoor hij na de studie Economie en Bedrijfskunde nu ook Econometrie aan zijn diploma’s gaat toevoegen. Het analytisch vermogen dat er voor die studie nodig is, zet hij nu gelukkig ook in bij ons op kantoor. Als Junior Consultant richt hij zich vooral op conversie optimalisatie, een waardige toevoeging aan het team.

Lotte Derks

Lotte Derks

Head of Finance & Control

Als iemand goed met cijfers is, is het Lotte wel. Als bedrijfseconoom stort zij zich op onze financiële administratie en stuurt zij het team aan. Ze doet dat met grote nauwkeurigheid en discretie, en zorgt er continu voor dat aan weerszijden iedereen meer dan tevreden is. Een half jaar woonde ze in Hongkong, een van de belangrijkste financiële centra van de wereld. Gelukkig is ze nu als Head of Finance & Control terug bij ClickValue in het vertrouwde Amsterdam.

Mark de Winter

Mark de Winter

Managing Consultant

Mark is de creatieve professor in ons team. Tegenstrijdig? Als online marketeer en specialist in conversie optimalisatie is het juist de perfecte combinatie. Met zijn leidinggevende kwaliteiten, visie op het beste CRO-proces en jarenlange ervaring als consultant kan het CRO-team zich geen betere Managing Consultant wensen.

Menno Buurman

Menno Buurman

Consultant

Een starter met al zoveel ervaring in online marketing, die zie je niet vaak. Menno is er zo een. Enthousiast, zeer kundig en bijzonder leergierig. Een biertje drinken in het weekend? Uiteraard. Maar dat wetenschappelijke artikel over SEA mag ook niet ontbreken. Zo leuk vindt hij online marketing nu eenmaal. En hij is er nog goed in ook.

Michelle Ernst

Michelle Ernst

Junior Consultant

Nietsvermoedend loopt Michelle het kantoor binnen als respondent in een UX-onderzoek. Ze is scherp, aandachtig en nauwkeurig: dé eigenschappen voor een perfecte Junior Consultant. Gelukkig zien de UX-Researchers die het onderzoek begeleiden dat ook. In recordtijd is het rond. De volgende keer dat Michelle het kantoor binnenloopt, doet ze dat als Junior Consultant.

Norma Jiwanpersad

Norma Jiwanpersad

Facilitair medewerker

Norma zorgt ’s ochtends voor een glimlach op ieders gezicht. Ochtendhumeur? Krijgt bij Norma geen kans. Stress? Wat bemoedigende woorden van Norma en iedereen kan er weer tegenaan. Ze verwelkomt alle collega’s liefdevol en met warmte, maar ook onze gasten valt diezelfde zorgzaamheid ten deel. Stilzitten doet ze maar weinig, altijd in de weer met een kleine of grote klus zodat het pand continu tip-top in orde is. En ze kan ook nog koken! Deze vrouw mag echt nooit meer weg.

Sander Tigelaar

Sander Tigelaar

Senior Technisch Consultant

Techniek staat voor alles en Sander weet dat als geen ander. Niets is hem te ingewikkeld. Van het naar uw wensen programmeren van marketingtools tot het analyseren van grote hoeveelheden data, als disciplinehoofd data-collectie is hij uw expert.

Taina Bagmeijer

Taina Bagmeijer

Chief of Staff

Niemand is belangrijker voor ClickValue dan Taina. Met haar persoonlijke betrokkenheid zorgt zij voor een fijne werkomgeving en de persoonlijke en professionele ontwikkeling van alle medewerkers. En met haar oog voor nieuw talent en kwaliteit is zij als recruiter ook nog eens van onmisbare waarde voor onze toekomst. Naast haar taken als recruiter regelt ze als Office Manager de zaken op kantoor perfect. Ontzorgen is haar mantra en dankzij haar creativiteit en zorgzaamheid is er altijd de nodige ontspanning na alle inspanning.

Toon Vuursteen

Toon Vuursteen

Co-founder

Een voorliefde voor fact based marketing, een passie voor consumer intelligence. Als mede-oprichter van ClickValue zette Toon jaren zijn kennis en kunde in voor onze klanten. Nu doceert hij vol enthousiasme online marketing aan de Hogeschool Leiden om zo een nieuwe generatie marketeers op te leiden en te zorgen dat wij ook in de toekomst de beste mensen voor u in huis hebben.

Anne de Haas

Anne de Haas

Junior consultant

Een pre-Anne-tijdperk? Het is nauwelijks voor te stellen. Direct vanaf de eerste dag voelt het alsof Anne er altijd al was. Als afgestudeerd bedrijfskundige en toekomstig Data Scientist is ze de steun en toeverlaat van onze consultants. Haar scherpe blik en haar kennis over Big Data Analytics en Marketing Analytics helpt onze klanten bij hun online groei.

David ter Telgte

David ter Telgte

Consultant

Assertiviteit en zelfvertrouwen, dat typeert David zonder twijfel. En vriendelijkheid, niet te vergeten. Hij studeerde aan de Hotelschool, joeg zijn droom na door te beginnen aan de pilotenopleiding, maar koos uiteindelijk vol overtuiging voor de online marketing. Nu is hij gelukkig onze specialist op het gebied van feedmanagement.

Edwin de Brouwer

Edwin de Brouwer

Senior Consultant

“De meetbaarheid van creatieve processen, dat vind ik het mooist aan online marketing.” Het zijn de woorden van Edwin, die daarmee in dertien woorden het perfecte profiel van een online marketingconsultant vat. Creatief en datagedreven, als voormalig student Technische Informatica en afgestudeerd Commercieel Econoom is hij het allebei. Gecombineerd met zijn leergierigheid en nuchtere blik is hij een enorme aanwinst voor het team.

Gerben Haest

Gerben Haest

Financieel medewerker

Het financiële team kan nu echt niet meer stuk! Gerben is student Bedrijfskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en heeft er net een exchange year aan de Lund University in Zweden op zitten. Die kennis en kunde gecombineerd met zijn nauwkeurige en prettige persoonlijkheid maken hem een aanwinst voor ClickValue.

Joshua Onwezen

Joshua Onwezen

Technisch Consultant

Betrouwbaar, communicatief zeer vaardig en technisch bijzonder onderlegd. Dat zijn de kenmerken die zonder twijfel op Joshua van toepassing zijn. Als Technisch Consultant functioneert hij als onze trukendoos: hij vindt voor alles een oplossing, bouwt de beste testen en verzamelt nauwkeurig de juiste data.

Leon Demeijer

Leon Demeijer

Consultant

Gaan. Beweging. Vooruitgang. Leon heeft dat altijd voor ogen. Ambitieus? Zeker, maar eigenlijk dekt dat de lading niet. Hij wil en zal de beste online marketeer worden. Dat is nogal een stip aan de horizon, maar voor Leon is dat geen probleem. Want zonder doel, geen vooruitgang. Gelukkig gaat die ambitie gecombineerd met een dosis gezelligheid en goed gevoel voor humor. Eigenlijk kun je voor alles bij Leon terecht.

Mitchell Kuin

Mitchell Kuin

Junior Technisch Consultant

Ook Junior Technisch Consultant Mitchell studeert Informatiekunde, aan de Universiteit van Amsterdam. Op kantoor bouwt hij misschien technische testen, maar in zijn vrije tijd staat hij geregeld op het podium met een vriend om de beste covers ten gehore te brengen. Zijn technische talent hebben we al lang en breed gezien, nu is het wachten op de eerste borrel van ClickValue waar hij zijn creatieve talent ook aan ons laat zien.

Moran Romijn

Moran Romijn

HR-assistent

Ze kwam binnen als vakantiekracht, maar al snel bleek Moran onmisbaar. Ze is pittig, laat niet over zich heenlopen en weet van aanpakken. Als studente bedrijfseconomie helpt ze ons met allerhande zaken. Van loonadministratie tot contact met onze leveranciers – Moran draait nergens haar hand voor om.

Peter Maas

Peter Maas

Senior Consultant

Peter ademt SEA. Zijn enorme gedrevenheid maakt hem de ultieme specialist, die altijd bereid is zijn kennis te delen. Hij ziet kansen waar anderen al opgeven en ontwikkelt eigen methodes om onze klanten nog beter te helpen bij hun online groei.

Sander Schleeper

Sander Schleeper

Financieel medewerker

Kleren maken de man, wordt wel eens gezegd. In het geval van Sander is dat absoluut waar, als hij weer eens op een druilerige maandag strak gekleed en fris op kantoor rondloopt. Als student Bedrijfseconomie helpt hij ClickValue bij het controleren en verwerken van facturen, regelt hij de betalingen en verzorgt de goedkeuring van declaraties. Gelukkig doet hij dat met net zoveel aandacht, passie en precisie als zijn garderobe ons toont.

Yasmin Selhorst

Yasmin Selhorst

Managing Consultant

Een echte perfectionist bij wie u zeker weet dat het goed komt. Yasmin werkt hard, houdt van resultaat en geniet van targets. Als managing consultant is zij de beste e-commerce manager die u zich kunt wensen en zet ze alles op alles om verwachtingen te overtreffen.

Urscha Fajdiga

Urscha Fajdiga

Junior Consultant

Ze omschrijft zichzelf als creatief, analytisch en gedreven. Meer eens kunnen we het niet worden. Als Junior Consultant richt ze zich momenteel vooral op Conversie Optimalisatie, het analyseren van AB testen en de conversie funnel. Alles wat ze doet gaat met een zelfde grondigheid en concentratie. Ook bij Extensus, de studievereniging voor honours studenten in Amsterdam, zet ze deze kwaliteiten in als ze de vereniging als PR Officer nog beter op de kaart zet.

Anouscha Fajdiga

Anouscha Fajdiga

Junior Consultant

Een consultant in de dop, dat kan niet missen. Met haar enorme zelfstandigheid, haar snelheid van leren en haar professionele houding hebben wij met Anouscha als Junior Consultant absoluut goud in handen.

Daan van Ingen

Daan van Ingen

Junior Technisch Consultant

Een humoristische bèta jongen – zo omschrijft Daan zichzelf op LinkedIn. En dat is precies wat hem zo’n goede Junior Technisch Consultant maakt. Als liefhebber van informatica en techniek helpt hij bij het bouwen van testen en analyseert hij enorme hoeveelheden data voor al onze klanten.

Erwin de Jong

Erwin de Jong

Senior Consultant

Met een nuchtere en analytische blik zorgt Erwin voor uw online groei. Als geen ander binnen ons team weet Erwin alle slimmigheden van sociale media en de kansen die vergelijkingswebsites u bieden. En hoe druk het ook is, Erwin werkt gefocust met uw belang altijd voorop.

Gideon Wories

Gideon Wories

IT beheerder

Iemand nodig die een helikopter uit elkaar schroeft en vervolgens weer goed in elkaar zet? Bel dan Gideon. Nu hebben we bij ClickValue nog geen bedrijfshelikopter, maar gelukkig is hij net zo goed met computers. Als IT beheerder richt hij zich niet alleen op het repareren van laptops en opzetten van de perfecte patchkast, ook onze computersecurity is bij hem in goede handen.

Grace de Bruyne

Grace de Bruyne

Facilitair medewerker

Grace weet van aanpakken. Of ze nu de gehele lunch verzorgt, een verrassingsfeest organiseert of de administratie tip-top in orde maakt: bij Grace heb je er geen omkijken naar. Op warme dagen loopt ze langs met een grote bak waterijsjes op koudere dagen zet ze een schaal met ontbijtkoek neer, zo ontzorgt ze iedereen op kantoor.

Jasmine Corba

Jasmine Corba

Consultant

Met haar achtergrond in de sociale- en organisatiepsychologie voegt Jasmine relevante kennis toe aan het team van conversiespecialisten. Combineer die achtergrond met een master opleiding in Business Administration en Marketing en een betere online consultant is niet te bedenken.

Manon Meelker

Manon Meelker

Consultant

Conversie specialisten zijn er in allerlei soorten en maten. Manon is er een in de categorie vrolijk, hardwerkend en gedreven. Dankzij haar ervaring in de wereld van online marketing en haar aanleg voor analyse is conversie optimalisatie zonder twijfel haar op het lijf geschreven.

Marco Koghee

Marco Koghee

Consultant

Als Marco in de spreekwoordelijke adviesstoel zit, voelt hij zich het meest op zijn plek. Hij wil blijven leren en verder groeien in de wereld van online marketing. Iedere dag verschijnt hij dan ook enthousiast en gefocust op kantoor, om duurzaam resultaat te creëren voor onze klanten.

Mitch Komen

Mitch Komen

Consultant

Al jaren versterkt hij het ClickValue-team. Eerst als junior consultant, toen een tijd als stagiair en nu – gelukkig – als online marketing consultant in vaste dienst. Tijdens zijn studie Commerciële Economie voor Toekomstige Ondernemers zette hij zijn eigen bedrijf op: het succesvolle EasySeeds. Met die ondernemende instelling, zijn enorme betrokkenheid en foutloze werk versterkt hij nu het SEA-team bij ClickValue.

Richard Bieringa

Richard Bieringa

Junior Technisch Consultant

Er zijn mensen die stralen nu eenmaal daadkracht en besluitvaardigheid uit. Zo iemand is Richard. Als afgestudeerde Informatica, Multimedia & Management aan de Vrije Universiteit Amsterdam is hij bij ClickValue een van onze technische consultants. In rust en met volle concentratie doet hij zijn werk, met af en toe een goede grap tussendoor en (na vijven) geregeld een biertje in de hand.

Sanne Stricker

Sanne Stricker

Managing Consultant

Met een voorliefde voor data en analyse stuurt Sanne het gehele CRO-team van ClickValue aan. Een voor haar kenmerkende eigenschap? Haar positieve houding, dat kan niet missen. Processen ontleedt ze nauwkeurig, om ze vervolgens beter in te richten. Dat helpt bij het verkrijgen van een effectiever en beter resultaat voor onze klanten, maar heeft ook een positieve invloed op ieders werkplezier. Win-win, zo zien we het ’t liefst.

Daniël Markus

Daniël Markus

Founder en Managing Partner

Als boegbeeld van ClickValue houdt hij iedereen scherp. Door zijn enorme kennis en passie voor data en online marketing is hij kritisch, maar altijd gericht op de ontwikkeling en groei van onze klanten. Cijfers spreken de waarheid, van onzin houdt hij niet. Voor een inspirerend, creatief groeiplan en een goed en eerlijk advies moet u bij hem zijn.

Dyon Metselaar

Dyon Metselaar

Senior Consultant

Analytisch, secuur en iemand die klantbelang altijd voorop zet. Dyon is onze senior consultant gespecialiseerd in business to business en leadgeneratie. Al tijdens zijn studie Business Management was hij gericht op het vaststellen van KPI’s en de continue groei van organisaties en bedrijven. Samenwerken met Dyon betekent een strategische partner in je team.

Hakan Atici

Hakan Atici

Financieel medewerker

Hakan is net als Lotte een financieel en administratief wonder. Hij studeert Bedrijfskunde aan de Universiteit van Amsterdam en geeft onder andere bijles in wiskunde, economie en Nederlands. Zijn persoonlijkheid kenmerkt zich door betrokkenheid, zijn werk door nauwkeurigheid. Belangrijk, als het gaat om financiën en cijfers. Bij Hakan klopt het gelukkig altijd, tot achter de achterste komma.

Laura Wijnhoven

Laura Wijnhoven

Senior UX-Researcher

Haar eerste dag zat Laura al zonder probleem direct bij een van onze klanten aan tafel. Haar jarenlange ervaring binnen de UX-wereld, professionaliteit en leergierigheid zorgen ervoor dat ze te allen tijde kundig en gedreven haar werk doet.

Marcha Smeenk

Marcha Smeenk

Visual Designer

Een hele nieuwe huisstijl, een mooie banner of het design van een landingspagina? Voor Marcha is geen enkele creatieve uitdaging te gek. Functionele ontwerpen die passen bij de stijl en het karakter van onze klanten: dat is waar zij zich als visual designer iedere dag voor inzet.

Maxime Lunter

Maxime Lunter

Consultant | UX Researcher

Ze woonde en studeerde een periode in Londen, werkte als marketing executive binnen de online marketing en zet al haar talenten nu gelukkig in als CRO-consultant en UX-Researcher. En met haar aanleg voor salsa wordt ook ieder feestje leuker als zij er is.

Nikki Duijkers

Nikki Duijkers

Consultant

Als wetenschapper onderzocht ze ooit de invloed van Disney films op de romantische idealen van kinderen. Dat media en communicatie een enorme invloed hebben op het gedrag en de denkwijzen van mensen weet ze als afgestudeerde in deze richting als geen ander. Dat besef en de achterliggende kennis over deze processen helpen haar elke dag in haar werk als online consultant.

Rolf de Rode

Rolf de Rode

Consultant

Als online marketeer kun je je misschien wel geen betere achtergrond wensen. Rolf is afgestudeerd aan de Radboud Universiteit in Media & Beïnvloeding en onderzocht de zogenoemde privacy-personalization paradox, een thema dat binnen conversie-optimalisatie en online marketing volop aandacht verdient. Hij is creatief én gedreven, open en enthousiast. En vooral zelfverklaard DJ van kantoor. Ook niet verkeerd.

Steve Klare

Steve Klare

Consultant

Druk bezig met zijn carrière besloot hij het plots allemaal anders te doen. Hij pakte zijn koffer en vertrok voor anderhalf jaar naar het buitenland. Al reizende realiseerde hij zich telkens een ding: doe altijd dat wat je leuk vindt. Gelukkig voor ons keerde hij wel weer terug naar Nederland en doet hij als online marketingconsultant bij ons wat hij echt leuk vindt.

Timo Stegeman

Timo Stegeman

Senior Consultant

Een hogere conversie? Timo is onze specialist die daarvoor kan zorgen. Zijn enorme kennis en frisse gedrevenheid zorgen ervoor dat hij altijd goede resultaten levert. Hij is slim en bescheiden, een dromer en een denker. Maar vooral ontzettend goed in zijn werk als online marketeer.

Vincent van Houten

Vincent van Houten

IT Beheerder

De eerste prijs voor vrolijkste IT Beheerder moet zonder twijfel naar Vincent. Welke vraag je ook hebt en hoe onbenullig deze ook is: Vincent legt het je geduldig uit en helpt uiterst vriendelijk tot alles weer tiptop functioneert. In een wereld van online specialisten met toenemende beveiligingskwesties en hard/software-problematiek is dit de man die je in het IT-team wilt hebben. Wat hebben wij een geluk!