Junior Visual Designer | 8 – 12u pw

We zijn op zoek naar een sterke visual designer voor minimaal 8 tot 12 uur per week om ons team te versterken. Ben jij creatief, zeer nauwkeurig en wil je werken aan mooie klanten? Lees dan vooral verder!

Wat ga je doen?

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het maken van banners, e-mailtemplates en het ontwerpen van webpagina’s.

Wie zoeken we?

Je bent een tweede of derdejaars HBO of WO student die Adobe Photoshop en Adobe Illustrator goed beheerst. Daarnaast kun je goed overweg met Microsoft Powerpoint en heb je bij voorkeur ook verstand van HTML en CSS. Je hebt een portfolio die je aan ons kunt laten zien waarmee je bewijst dat je goed bent in je werk. Je bent nauwkeurig, haalt deadlines, communiceert gemakkelijk en weet feedback goed te verwerken in je werk. Je bent daarnaast leergierig en gaat voor een top resultaat. Als we dan ook nog eens met je kunnen lachen is er sprake van een ideale match!

Over ClickValue

ClickValue bestaat al meer dan tien jaar. In die tijd zijn we uitgegroeid tot een hoogwaardig en gerenommeerd online marketing bureau. De wereld waarin wij ons begeven is continu in beweging. En wij dus ook. Dat betekent hard werken, maar altijd met onderlinge betrokkenheid en collegialiteit. Onze gezamenlijke lunch aan de grote eettafel is dan ook het moment voor ontspanning. Die combinatie van hard werken en plezier zorgt voor een laag verloop en een hoge medewerkerstevredenheid.

ClickValue wil de online marketing afdeling zijn van onze opdrachtgever. Iedere dag zetten we ons keihard in om de online groei van onze klanten te versnellen. Van webanalytics tot conversie-optimalisatie en van internationale uitbreiding tot zoekmachinemarketing, wij bieden een volledig pakket aan online marketingdiensten. Zo onderhouden we duurzame relaties en bieden we opdrachtgevers alles wat zij van een optimaal functionerende online marketing afdeling mogen verwachten.

Dat harde werken doen wij met ruim zeventig medewerkers vanuit een prettig kantoor in Amsterdam. Geen jonge honden, geen oude zakken maar het beste van beide werelden. Hoogopgeleide medewerkers en een management dat zijn sporen heeft verdiend bij gerenommeerde organisaties. Met onze expertise, ambitie en frisse energie maken wij iedere dag het verschil voor tientallen opdrachtgevers. Van de grote corporates tot ambitieuze MKB’ers en van pure online spelers tot non-profit instellingen.

Wat hebben we te bieden?

Een licht kantoor met mooi uitzicht op een goed bereikbare locatie aan de rand van Amsterdam, naast metrostation Overamstel. En verder:

  • Een uitdagende functie zoals hierboven aangegeven.
  • Een toonaangevende rol binnen ambitieuze accounts.
  • Ruimte voor groei op het gebied van inhoud en verantwoordelijkheid.
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Een goede lunch.

Geïnteresseerd?
Stuur je cv en een motivatie naar onderstaand e-mailadres. Uiteraard kun je ook altijd mailen of bellen voor meer informatie.

Contactpersoon
Taina Bagmeijer
hr@clickvalue.nl
020 675 1621

Daniël Markus

“Met Programmatic Buying besteedt u uw displayeuro’s aan de juiste boodschap op het juiste moment aan de juiste persoon.”

Erwin de Jong

“Adverteer ook eens op sociale media of ontdek uw kansen binnen online vergelijkers.”

Froukje Wessels

“Ik help graag bij de tijdelijke invulling van functies door ons netwerk van de beste online marketing professionals.”

Inge Bevers

“Durf internationaal te denken! Wij zijn voor onze klanten al actief in meer dan 10 landen.”

Mark de Winter

“Benut ook uw SEO kansen met een maximaal rendement.”

Peter Maas

“Met Google AdWords target u potentiële klanten op het juiste moment.”

Sander Tigelaar

“Neem data-gedreven beslissingen dankzij onze solide webanalytics implementatie.”

Timo Stegeman

“Conversie-optimalisatie is meer dan alleen het uitvoeren van A/B tests: leer van uw klanten en verhoog blijvend uw rendement.”