CRO specialist – Senior Online Marketing Consultant | 32-40u pw

Heb jij al ruime ervaring met Conversie Optimalisatie en wil jij je ook in de toekomst blijven ontwikkelen op dit gebied? Loop jij meer dan warm voor A/B-testen en personalisatie experimenten? Wegens sterke groei zijn we bij ClickValue op zoek naar een Conversie Optimalisatie specialist. We zoeken een nieuwe medewerker die al 3 jaar (ruime) ervaring heeft met conversie optimalisatie en als senior online marketing consultant direct kan meedraaien en wil doorgroeien naar een functie met meer verantwoordelijkheid. De nadruk bij deze functie ligt op Conversion Rate Optimization, maar goede kennis van de andere online marketing gebieden wordt verondersteld.

Jaar op jaar staat ClickValue in de Emerce 100. Een team met gedreven en slimme professionals is nu op zoek naar jou: een nauwkeurige en analytische online CRO-specialist. Lees snel verder!

Wat ga je doen?

Als Conversie Optimalisatie specialist maak je zelfstandig een plan van aanpak om klantdoelen op het gebied van conversie optimalisatie te realiseren. Je weet de verwachtingen en tevredenheid van de klant positief te beïnvloeden door proactief te communiceren over de activiteiten waar je voor verantwoordelijk voor bent. Door de CRO-kennis die je hebt, ben je in staat om klanten een werkwijze aan te leren. Je geeft bijvoorbeeld een training of een presentatie over een specifiek onderwerp.

Als Senior Consultant ondersteun je ook in de pre-sales fase bij het kwalificeren van nieuwe klanten. Je stelt een business case op en bent in staat een offerte te maken. Als onze specialist vind je het ook leuk om artikelen te publiceren op jouw kerngebied en lever je bijdragen aan blogs over de disciplines die je beheerst. Je speelt een actieve rol op het gebied van kennisdeling. Dit doe je zowel binnen de organisatie door een actieve bijdrage aan discussies en kennissessies als buiten de organisatie door de publicatie van artikelen of het geven van presentaties op congressen.

Binnen ClickValue ben je vakgroepcoördinator voor minimaal één van de online diensten die wij aanbieden. Je bepaalt onze werkwijze op dit terrein en brengt collega’s deze werkwijze ook bij. Daarnaast begeleid en stuur je (junior) collega’s aan, zodat jullie samen mooie resultaten bereiken voor de klant.

Wie zoeken we?

Jij herkent jezelf in de volgende dingen:

 • Nauwkeurig, kwantitatief sterk en resultaatgedreven.
 • Procesvaardig. Het bijhouden van taken en deadlines gaat je gemakkelijk af en je communiceert hier goed over.
 • Zelfstandig. Je bent verantwoordelijk voor de voor jouw gestelde doelstellingen en dat vind je prettig.
 • Bekend met Search Engine Marketing en/of andere online marketing activiteiten.
 • Ervaring met data-analyse.
 • Minstens 4 jaar werkervaring sinds je bent afgestudeerd, waarvan het overgrote deel in de online marketing en/of CRO.
 • WO diploma in een technische, sociaalwetenschappelijke of bedrijfseconomische discipline.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
 • Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar.

Naast ervaring en vaardigheden hechten we bij ClickValue aan een positieve houding. Ga daarom na of je jezelf herkent in meerdere van de volgende karakteriseringen:

 • Je ziet de humor in van situaties, zelfs van het volgende lijstje.
 • Je wilt een verschil maken. Zonder jouw inbreng was het resultaat minder goed geweest.
 • Je bent nieuwsgierig en vraagt door. Net zolang tot je weet hoe de dingen met elkaar samenhangen.
 • Je bent objectief. Je zorgt dat de gegevens op basis waarvan je conclusies trekt zo volledig, helder en transparant zijn dat iedereen tot dezelfde conclusies komt.
 • Je stelt klantbelang voorop en vraagt je altijd af wat het beste voor de klant is. Is het voor de klant beter om met de opdracht te stoppen? Jij bent de eerste om dat te vertellen.
 • Je bent behulpzaam en dienstbaar richting collega’s en klanten.
 • Je denkt in oplossingen en voorstellen, niet in problemen.
 • Je bent continu gericht op het realiseren van verbeteringen.
 • Je bent eerlijk. Je belooft wat je kan waarmaken, en je doet wat je belooft.
 • Je benadert en behandelt anderen met respect.
 • Je bent nooit uitgeleerd. Nieuwe kennis en ervaring opdoen is je tweede natuur.
 • Je kent je eigen zwakke kanten en weet deze goed te compenseren door op het juiste moment om ondersteuning van je collega’s te vragen.

Wat hebben we te bieden?

ClickValue is een sterk groeiend online marketing bureau met jaar op jaar een topnotering in de Emerce 100. Een bureau met leuke mensen, een bureau met ambitie en een bureau met veel oog voor ontspanning na inspanning. Maar er is meer dan dat.

We bieden:

 • Een marktconform salaris, uiteraard.
 • Uitstekende primaire arbeidsvoorwaarden:
  Denk aan een NS Business Card, riante bonusregeling, ruim opleidingsbudget, pensioenbijdrage, en een telefoon van de zaak.
 • Een modern en fris kantoor op een goed bereikbare locatie in Amsterdam:
  Diverse uitvalswegen, gratis parkeergelegenheid en metrostation nabij.
 • Een uitdagende en inhoudelijke functie zoals hierboven aangegeven.
 • Oog voor ontspanning:
  Verjaardagen, successen en jubilea worden goed gevierd. Daarnaast organiseren we ieder jaar een wintersport en gaan we als bedrijfsuitje naar een stad in het buitenland.
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en goede doorgroeimogelijkheden.
 • 32-40 uur leuk werk, flexibel in te delen.
 • Elke dag een uitgebreide verse lunch, een kast vol versnaperingen en heerlijke koffie.

Over ClickValue

ClickValue is een fullservice online marketing bureau . We werken hard, maar onderlinge betrokkenheid, een persoonlijke benadering en collegialiteit staan centraal. Onze gezamenlijke lunch aan de grote eettafel,  is dan ook het moment voor ontspanning. Die combinatie van hard werken en plezier zorgt voor een laag verloop en een hoge medewerkers tevredenheid.

ClickValue wil de online marketing afdeling zijn van onze opdrachtgever. Vanuit een basis in digital analytics verzorgen we strategisch advies, website bouwbegeleiding, bezoekers-acquisitie, conversie-optimalisatie en klantwaardemaximalisatie. Zo onderhouden we duurzame relaties en bieden we opdrachtgevers alles wat je van een optimaal functionerende online marketing afdeling kan verwachten. Met ruim 70 medewerkers bedienen we vanuit Amsterdam tientallen opdrachtgevers die variëren van corporaties tot ambitieuze MKB en online pure players. Klanten zijn onder andere: Harman Kardon, New York Pizza, Binck Bank, Lamp en Licht, Bodyshop, Kamera-Express, RBS, SNS Bank, Sanoma, De Volkskrant en Wijnvoordeel.

Begin 2017 is ClickValue samengegaan met digital marketing bureau Netprofiler waardoor een groep van 70 digital marketing specialisten is gevormd onder de naam LevelUp Group. Geen jonge honden, geen oude zakken maar het beste van beide werelden. Hoogopgeleide medewerkers en een management dat zijn sporen heeft verdiend bij gerenommeerde organisaties. Met onze expertise, ambitie en frisse energie maken wij iedere dag het verschil voor tientallen opdrachtgevers. Van de grote corporates tot ambitieuze MKB’ers en van pure online spelers tot non-profit instellingen.

Geïnteresseerd?
Stuur je cv en een motivatie naar onderstaand e-mailadres. Uiteraard kun je ook altijd mailen of bellen voor meer informatie.

Contactpersoon
Taina Bagmeijer
recruitment@levelupgroup.nl
020 675 1621

David Beentjes

“Geen jonge honden, geen oude zakken maar het beste van beide werelden. Hoogopgeleide medewerkers en een management dat zijn sporen heeft verdiend.”