Junior administratief medewerker | 16u pw

ClickValue is op zoek naar een administratief medewerker met goede Excel skills en bij wie nauwkeurigheid voorop staat. Je houdt van structuur, hebt een voorliefde voor human resources maar schroomt ook niet die ene leverancier te bellen die zijn afspraak niet nakomt. Ben je minimaal 16 uur per week beschikbaar, houd je van allerhande geregel en kun je goed met vertrouwelijke informatie omgaan? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen?

ClickValue is op zoek naar een parttime administratief medewerker die als assistent een belangrijke rol speelt in het dagelijkse reilen en zeilen van een snel groeiend online marketingbureau in Amsterdam. Als administratief assistent ben je bij van alles betrokken: van het plaatsen van bestellingen tot het zorgen dat onze medewerkers hun loon altijd op tijd ontvangen en van het ondersteunen van het Management Team tot het ontvangen van onze gasten.

Deze taken horen onder andere bij je functie:

 • Je ondersteunt Human Resources met de loonadministratie, urenregistratie en het opmaken van contracten met nieuwe medewerkers.
 • Je onderhoudt contact met onze leveranciers en plaatst op tijd bestellingen, zodat het je collega’s nooit aan iets ontbreekt.
 • Je bent een ondersteunende schakel in het Office Managementteam en zorgt er samen voor dat het kantoor tiptop in orde is.
 • Je weet je weg in diverse systemen en kan goed omgaan met data. Als het Management Team bepaalde informatie vraagt, weet jij dit snel te vinden en netjes te presenteren.
 • Je beantwoordt de telefoon en zorgt dat onze klanten altijd vriendelijk te woord worden gestaan.

Wie zoeken we?

We zoeken een super cijfergevoelige student die communicatief vaardig is. Een rekentoets is onderdeel van de procedure, maar dankzij de relevante opleiding die je volgt is dat voor jou geen probleem. Je vindt het prettig om orde in chaos aan te brengen en gaat integer met gevoelige informatie om. We vinden het belangrijk dat je minimaal twee jaar bij ons zou kunnen werken, omdat we waarde hechten aan een goed ingewerkt en hecht team. De 16 uur die je beschikbaar bent, verdeel je over twee of drie dagen per week.

Je bent daarnaast zelfstandig, ziet wat er gedaan moet worden en voert dat ook uit. Jij streeft naar verbeteringen en overlegt daarover in het team. Je staat stevig in je schoenen en laat je niet gek maken door de drukte van mensen om je heen. Je communiceert helder en durft op mensen af te stappen. Je bent een harde werker en steekt de handen uit de mouwen (die je eerst even hebt opgerold). Je bent energiek, benadert ook lastige situaties met een open houding en staat positief in het leven.

Wat bieden we?

ClickValue is een sterk groeiend online marketingbureau. Een bureau met leuke mensen, een bureau met ambitie en een bureau met doorgroeimogelijkheden. Maar er is meer dan dat. We bieden ook:

 • Een goed salaris
 • Circa 16 uur per week leuke en afwisselende werkzaamheden met veel verantwoordelijkheid
 • Goede begeleiding van ervaren collega’s
 • Flexibiliteit ten aanzien van colleges en tentamens. We werken veel met studenten, en de studie staat altijd op één.
 • Een gezellige werksfeer (verjaardagen, successen en teamuitjes gaan niet onopgemerkt voorbij)
 • Elke dag een uitgebreide verse lunch, lekkere koffie en een goedgevulde koelkast

Over ClickValue

ClickValue wil de online marketing afdeling zijn van onze opdrachtgever. Vanuit een basis in digital analytics verzorgen we strategisch advies, website bouwbegeleiding, bezoekers-acquisitie, conversie-optimalisatie en klantwaardemaximalisatie. Zo onderhouden we duurzame relaties en bieden we opdrachtgevers alles wat je van een optimaal functionerende online marketing afdeling kan verwachten.

Begin 2017 is ClickValue samengegaan met digital marketing bureau Netprofiler waardoor een groep van 70 digital marketing specialisten is gevormd onder de naam LevelUp Group. We werken hard, maar onderlinge betrokkenheid, een persoonlijke benadering en collegialiteit staan centraal. Vanuit een kantoor vlakbij metrostation Overamstel bedienen we tientallen opdrachtgevers die variëren van corporaties tot ambitieuze MKB en online pure players. Klanten zijn onder andere Adidas, Tommy Hilfiger, Harman Kardon, New York Pizza, Binck Bank, Lamp en Licht, The Body Shop, Kamera-Express, SNS Bank, Sanoma en de Persgroep.

Geïnteresseerd?
Stuur je cv en een motivatie naar onderstaand e-mailadres. Uiteraard kun je ook altijd mailen of bellen voor meer informatie.

Contactpersoon
Taina Bagmeijer
recruitment@levelupgroup.nl
020 675 1621

David Beentjes

“Geen jonge honden, geen oude zakken maar het beste van beide werelden. Hoogopgeleide medewerkers en een management dat zijn sporen heeft verdiend.”