Hoe run je een succesvol en rendabel Conversie Optimalisatie programma?

Webinar | 6 mei 2020

 

Hoe hebben e-commerce spelers zoals adidas, Tommy Hilfiger, NY Pizza, Internetbikes en Heineken de afgelopen jaren hun CRO programma’s opgezet en opgeschaald om er maximaal rendement uit te halen? In dit gratis webinar laat Frans Appels, managing partner bij Netprofiler en ClickValue, zien wat de onderdelen zijn van een succesvol en rendabel CRO- programma. Hij geeft learnings, pijnpunten en cases uit de praktijk waardoor jij morgen ook met jouw CRO programma de volgende stap kunt zetten.

NB: Deze webinar is gericht op organisaties die zelf aan de slag willen met een eigen CRO programma en is niet bedoeld voor bureaus.

Datum en tijd

woensdag 6 mei, 16:00 – 17:00 uur

Frans Appels

Frans Appels

Managing Partner ClickValue

Frans Appels is managing partner van conversie bureau ClickValue en digital marketing bureau Netprofiler. Samen met zijn 100 collega’s helpt Frans bedrijven de online resultaten en conversie te verbeteren. ClickValue is met 35 medewerkers het grootste en meest ervaren Conversie Optimalisatie bureau van NL. Frans is een ervaren spreker en expert op het gebied van online marketing, web analytics en conversie-optimalisatie.