Stagiair SEA/Traffic – werkervaring online marketing | 6 mnd

Werkervaring opdoen in de Online Marketing? ClickValue biedt je een fantastische stagekans op het gebied van Traffic en SEA!

Wil jij je tanden zetten in Traffic (AdWords, Facebook, Bing…?) Heb jij de ambitie en mentaliteit om fulltime mee te draaien binnen een jong team? Deins je er niet voor terug binnen korte tijd verantwoordelijk te worden voor dertig klanten? Het Amsterdamse online marketingbureau ClickValue heeft een super stageplek op Champions League niveau voor iedereen die wil proeven van Online Marketing. Werk aan je cv terwijl je bijleert over en werkt met de nieuwste Google Beta’s en technologieën zoals Artificial Intelligence.

Meerdere stagiairs zijn je al voor geweest (en zijn afgestudeerd) op onder andere Mobile Commerce en Contentpersonalisatie. En nu zoeken we die superman – of vrouw die graag een half jaar werkervaring wil opdoen binnen een jong en dynamisch team op het gebied van SEA.

Wie zoeken we?

 • Een gevorderde student die als stagiair de broodnodige werkervaring op wil doen bij een gedreven online marketingbureau. De studie die je doet heeft raakvlakken met het online marketingvak. Daarnaast ben je 32 tot 40 uur per week beschikbaar voor een periode van zes maanden.

Herken je jezelf in de meeste van de onderstaande eigenschappen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

 • Jij bent ambitieus en ziet een toekomst als Online Marketeer voor je weggelegd. Dit blijkt uit het feit dat je je ook in je vrije tijd ontwikkelt als Marketeer. Je bent op de hoogte van trends en misschien heb je al je Adwords certificaat behaald.
 • Je bent communicatief sterk en vindt het vanzelfsprekend dat de klanten waarvoor je werkt binnen een dag antwoord van je krijgen. Mailen of bellen: je draait er je hand niet voor om.
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en doet wat je zegt en zegt wat je doet. Klant of collega: we weten wat we aan je hebben.
 • Je bent analytisch en kan daardoor in een veelheid aan data je weg vinden. Ook vertaal je deze data op een heldere manier, zodat je jouw conclusies en adviezen kunt delen met klant en collega.

Wat bieden wij?

 • Kennis
  Een super leerzame stage waar je relevante werkervaring op doet en veel kunt leren van onze ervaren consultants.
 • Team
  Werken in een teamverband waar we jouw mening en visie niet alleen waarderen, maar ook verwachten dat je deze geeft.
 • Begeleiding
  Een betrokken begeleider die je met veel plezier helpt in dit mooie traject.
 • Salaris, niet onbelangrijk
  Hard werken wordt beloond. Bij ons ontvang je een ruime stagevergoeding van 500 euro per maand. Ook reiskosten worden vergoed.
 • Toekomst
  Wij hechten grote waarde aan onze stagiairs. Bij goed presteren en na afstuderen heb je kans op aanstelling binnen het bedrijf.
 • Brandstof
  Heerlijke koffie, een goed gevulde koelkast en elke dag een gratis uitgebreide lunch.
 • Gezelligheid
  Hard werken hoort erbij. Maar na inspanning is er ook ontspanning: je bent meer dan welkom bij onze borrels en uitjes. Voor de dagelijkse ontspanning kun je lekker tekeer gaan op de flipperkast of aan de tafelvoetbal-tafel.

Over ClickValue

ClickValue bestaat inmiddels 13 jaar. In die tijd hebben we een groei doorgemaakt naar een hoogwaardig online marketing bureau. Begin 2017 is ClickValue samengegaan met digital marketing bureau Netprofiler waardoor een groep van 70 digital marketing specialisten is gevormd onder de naam LevelUp Group. We werken gezamenlijk vanuit een kantoor vlakbij metrostation Overamstel, aan de rand van Amsterdam. Samen werken we voor kleine en grote klanten zoals onder andere Adidas, Tommy Hilfiger, TUI, Prominent, KvK, Brussels Airlines, WNF en Vitens.

Benieuwd hoe twee oud-stagiairs hun periode bij ClickValue ervaren hebben en wat het voor hun de ultieme stageplek maakte? Lees het interview met Maartje Siemelink en Melanie Groot. Het gaat over hard werken, lachen, af en toe een kleine danspas, en veel veel veel leren. Over het vak, over mensen, en over jezelf.

Geïnteresseerd?
Stuur je cv en een motivatie naar onderstaand e-mailadres. Uiteraard kun je ook altijd mailen of bellen voor meer informatie.

Contactpersoon
Taina Bagmeijer
recruitment@levelupgroup.nl
020 675 1621

David Beentjes

“Geen jonge honden, geen oude zakken maar het beste van beide werelden. Hoogopgeleide medewerkers en een management dat zijn sporen heeft verdiend.”