Naar aanleiding van de negatieve publiciteit rondom onethische linkbuilding praktijken door een aantal van onze concurrenten zetten we onderstaand onze visie en spelregels graag op een rij. ClickValue werkt alleen samen met 100% whitehat linkbuilding bureaus, deze hebben nog nooit de richtlijnen overtreden en gaan dit ook in de toekomst niet doen.

Wij hanteren de responsible linkbuilding filosofie en garanderen onze klanten daarmee een lange termijn resultaat. “Blackhat” bureaus (we zullen de namen niet nog een keer noemen) zijn ons een doorn in het oog, omdat zij met trucs en kunstgrepen korte termijn resultaten boeken bij klanten. De resultaten zullen in de praktijk echter geen enkele lange termijn test doorstaan. Op de middenlange termijn worden ze immers altijd door Google “gepakt” of een concurrent geeft ze aan.

Alle linkbuilding activiteiten die wij doen, zijn 100% volgens de richtlijnen en gebaseerd op de Eric Ward filosofie, dit is de enige juiste manier van linkbuilden, volgens Matt Cutts. Dit betekent dat onze klanten niet bij elke update achterom hoeven te kijken en rustig kunnen slapen, omdat wij 100% whitehat werken en daarnaast in verband met de Panda 3.2 en 3.4 updates de juiste prioriteit leggen op unieke content, voldoende content per pagina en juiste opmaak W3C.

Meer weten?

ClickValue is al meer dan tien jaar de online marketingafdeling van zijn klanten. Iedere dag zetten we ons vol in om de online groei van onze klanten te versnellen door het marketingproces zo effectief mogelijk in te richten. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u meer weten naar aanleiding van een van onze blogs?

Laat vrijblijvend je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je niet langer wachten? Ons bellen kan natuurlijk ook. Wij zijn bereikbaar op 020 - 675 16 21.

Binnen ClickValue zetten wij ons iedere dag in om de online groei van onze klanten te versnellen. De online marketing wereld is constant in beweging en wij dus ook. Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet, maar we testen altijd zelf of het ook écht werkt voor onze klanten.