Managing Consultant Marketing Technology | 32-40u pw

Heb jij al ruime ervaring met front-end development en wil je het volledige team van technische consultants en developers aansturen? LevelUp Group is op zoek naar een nieuwe medewerker die al 3 jaar (ruime) ervaring heeft en als managing consultant direct kan meedraaien. Weet je een team te motiveren en heb je op technisch vlak altijd de beste oplossingen in huis? Deze baan zou een mooie volgende stap in jouw carrière kunnen zijn.

Wat ga je doen?

Als Managing Consultant Marketing Technology stuur je het volledige team van technische consultants aan en sta je met je voeten in de spreekwoordelijke codeerklei. Als leidinggevende van deze groep front-end developers richt je de werkwijze zo in dat iedereen efficiënt en met plezier werkt. Je bent nauw betrokken bij het aannemen van nieuwe tech-collega’s en werkt hen ook in. Als aanvoerder van het tech-team heb je voornamelijk LevelUp als interne klant. De verschillende bureaus die onder LevelUp Group vallen ‘kopen’ technische ondersteuning in bij de leden van jouw team om zo hun klanten te ondersteunen. Daarnaast sta je in direct contact met klanten, omdat je natuurlijk bij tijd en wijle ook zelf technische support verleent.

Wie zoeken we?

We zoeken iemand met een sterke procesvaardigheid die in staat is op een efficiënte en plezierige manier resources goed te verdelen. De verschillende afdelingen en labels van LevelUp Group willen aanspraak maken op het talent in jouw team en jij weet dit op een overzichtelijke manier aan te sturen. Je hebt ruimschootse ervaring als front-end developer, je hebt eerder leiding gegeven, je weet een team te motiveren en het kennisniveau naar een hoger plan te tillen. Het is een aansturende functie, maar niet uitsluitend. Je vindt het zelf leuk om te coderen en staat ook zelf met een aantal klanten direct in contact. Jij bent de technische vraagbaak voor collega’s en klanten en bent goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technische updates.

Je herkent jezelf in de volgende aspecten:

 • Nauwkeurig, kwantitatief sterk en resultaat gedreven.
 • Sterk in plannen en prioriteiten stellen en bovenal stressbestendig.
 • Verstand van HTML, CSS, jQuery en bij voorkeur ook Javascript
 • Kent de weg in tools als Google Analytics en is nieuwsgierig naar Optimizely, VWO, Tealium en Qubit
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een technische functie.
 • HBO/WO diploma in een richting zoals informatica, econometrie of technische bedrijfskunde
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en communicatief vaardig
 • Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar.

Wat vinden we nog belangrijker?

Ervaringen, vaardigheden en diploma’s zijn belangrijk, maar bij LevelUp Group kijken we naar meer dan dat. Wij vinden het belangrijk dat je een verschil wilt maken en dat het resultaat zonder jouw inbreng minder goed was geweest. Je bent nieuwsgierig, vraagt door en onderzoekt totdat je weet hoe alles met elkaar samenhangt. Klantbelang staat altijd voorop. Is het voor de klant beter om met het traject te stoppen? Dan ben jij de eerste die dat aangeeft. Dat is de eerlijkheid die wij in al onze collega’s zoeken. Je belooft wat je kunt waarmaken en je doet wat je belooft. Zo simpel is het. En lukt het niet? Dat hoort erbij. Dankzij jouw creativiteit vind je een andere weg of je vraagt je collega’s om hulp. Een ding staat altijd voorop: je wil nieuwe kennis en ervaring opdoen. Want jij bent nooit uitgeleerd.

Wat we bieden

LevelUp is een sterk groeiende online marketing groep met labels op het gebied van conversie optimalisatie, traffic en webanalytics. Onze bureaus hebben jaar op jaar een topnotering in de Emerce 100. We zijn een bureau met leuke mensen, een bureau met ambitie en een bureau met veel oog voor ontspanning na inspanning. Maar er is meer dan dat.

 • Een marktconform salaris, uiteraard.
 • Uitstekende primaire arbeidsvoorwaarden:
  Denk aan een NS Business Card, riante bonusregeling, ruim opleidingsbudget, pensioenbijdrage, en een telefoon van de zaak.
 • Een modern en fris kantoor op een goed bereikbare locatie in Amsterdam:
  Diverse uitvalswegen, gratis parkeergelegenheid en metrostation nabij.
 • Een uitdagende en inhoudelijke functie zoals hierboven aangegeven.
 • Oog voor ontspanning:
  Verjaardagen, successen en jubilea worden goed gevierd. Daarnaast organiseren we ieder jaar een wintersport en gaan we als bedrijfsuitje naar een stad in het buitenland.
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en goede doorgroeimogelijkheden.
 • 32-40 uur leuk werk, flexibel in te delen.
 • Elke dag een uitgebreide verse lunch, een kast vol versnaperingen en heerlijke koffie.

Over LevelUp Group

Frisse ideeën en een datagedreven online marketing aanpak , dat is LevelUp Group. Vanuit vier innovatie en ambitieuze bureaus zetten we elke dag alles op alle voor de duurzame online groei van onze klanten. ClickValue is het bureau voor conversie optimalisatie, Netprofiler wordt door Emerce jaar op jaar uitgeroepen tot een van de beste analytics bureaus van het land, Leadscope focust zich op de B2B-markt en Grow Up Digital zet marketing automation en expertise in voor het midden- en kleinbedrijf. Zo beslaan we het volledige online marketingspectrum met voor ieder vraagstuk de juiste specialist.

Net als in ieder ander bedrijf wordt er ook bij ons hard gewerkt, maar altijd met onderlinge betrokkenheid en collegialiteit. Onze gezamenlijke lunch aan de grote eettafel is dan ook het moment voor ontspanning. Die combinatie van hard werken en plezier zorgt voor een laag verloop en een hoge medewerkerstevredenheid. We hebben oog voor ontspanning. Verjaardagen, successen en jubilea worden goed gevierd. Borrels zijn er genoeg, en met een flipperkast, dartbord en voetbaltafel is er ook op kantoor genoeg vertier. Daarnaast organiseren we ieder jaar een wintersport en gaan we als bedrijfsuitje doorgaans de grens over.

Interesse?

ClickValue heeft haar recruitment voor deze vacature uitbesteed aan Personnel Search IT Recruitment. Wil je graag solliciteren of heb je behoefte aan meer informatie? Neem dan telefonisch contact op met Samuel den Biggelaar via 076-5205511 / 06-31998122 of mail naar samuel@personnelsearch.nl

David Beentjes

“Geen jonge honden, geen oude zakken maar het beste van beide werelden. Hoogopgeleide medewerkers en een management dat zijn sporen heeft verdiend.”