Klanten

NYP

New York Pizza – Bij het effectief inrichten van het marketingproces ligt de sleutel van succes in een integrale aanpak. ClickValue heeft alle SEA-activiteiten geoptimaliseerd, maar ook de bestelapp, website en achterliggend technisch platform ontwikkeld. Zo verhogen we integraal de conversie en blijven we de concurrentie voor. Lees meer »

CG

Het Concertgebouw – De groeikans voor Het Concertgebouw? Middels Display, YouTube en AdWords targetten we de miljoenen toeristen die ons land bezoeken. In een half jaar tijd is de omzet uit deze internationale campagne al met 400 procent gestegen. Met expertise en creativiteit zorgen wij voor concreet resultaat. Lees meer »

harman

Harman Kardon – De samenwerking tussen Harman en ClickValue belooft nog veel voor de toekomst. In tien landen en voor drie merken zorgen we al voor online groei. Nu de nieuwe kansen: het verhogen van de conversie en betere branding. Meer verkeer, stijgende omzet en scherp letten op de kosten: zo groeit Harmans online winst. Lees meer »

lampenlicht

Lamp en Licht – Al jaren werken we samen aan de grootste online groei. Door onze focus op groei en marktpenetratie is Lamp en Licht nu Nederlands onbetwiste marktleider in verlichtingsartikelen. De behaalde hogere winsten bieden grote kansen. Zo zijn we inmiddels al in tien landen actief op het complete online marketing spectrum. Lees meer »

daniel case

“Zij kiezen voor ons, vanwege onze
flexibiliteit en openheid. En onze prestaties natuurlijk, dat spreekt voor zich.”

– Daniël Markus

Ziet u mogelijkheden voor uw bedrijf? Wacht niet, neem contact met ons op.Wij bellen of mailen u z.s.m terug.

Adidas - klant
Vakantie Makelaar - klant
Nuon - klant
De Persgroep Nederlands - klant
KLM - klant
Consumentenbond - klant
TUI - klant
Kamera Express - klant
Binckbank - klant
Aventus - klant
The Body Shop - klant
Malmberg - klant
Universiteit Leiden - klant
Simply Colors - klant
Repeat Cashmere - klant
SNS Bank - klant
Koeka - klant
Dutchwaters - klant
Fonteyn - klant
Gemeente Den Haag - klant
Mosa - klant

Cathrin van Waveren

“Met Programmatic Buying besteedt u uw displayeuro’s aan de juiste boodschap op het juiste moment aan de juiste persoon.”