Vorige
Affiliate
marketing
Volgende
Digital
Analytics

SEO

“Benut al uw SEO kansen met een maximaal rendement dankzij onze veelzijdige methodes.”

Mark

Waarom zoekmachine optimalisatie

Driekwart van alle consumenten in Nederland start zijn of haar zoektocht naar een product of dienst op Google. Organische resultaten zijn daarin belangrijker dan ooit. Een toppositie op een belangrijke zoekterm in de organische resultaten wekt vertrouwen en biedt bovendien enorme commerciële kansen. ClickValue helpt u die kansen in kaart te brengen en ze te voorzien van een rendementsplan, zodat u niet alleen meer omzet behaalt maar ook meer winst.

Kansen in uw situatie

Benut u uw volledige potentie qua zoekmachineoptimalisatie? Weet u op welke relevante zoektermen u nog niet wordt gevonden? Weet u ook op welke zoekwoorden u nog nieuwe onbenutte rendabele kansen kunt benutten? En niet onbelangrijk, heeft u grip op al uw SEO resultaten?

ClickValue helpt u het kaf van het koren te scheiden en geeft u scherp inzicht in uw SEO kansen. Wij werken altijd op de meest efficiënte manier en helpen u de kansen in kaart te brengen zodat u meer omzet behaald. Maar door nadrukkelijk ook de kosten mee te nemen in ons model, zorgen we vooral voor meer winst. Dankzij onze methode van potentie-analyse, rendementscalculatie en on- en offpage optimalisatie kunt u SEO als kanaal in uw marketingmix vergelijken met uw andere online kanalen. Mede door deze aanpak zorgt SEO bij veel van onze klanten voor zeker 20 procent van de online omzet.

Waarom ClickValue

SEO is een vast onderdeel in de marketingmix voor al meer dan veertig van onze klanten. Met meer dan tien jaar ervaring op SEO gebied heeft ClickValue vele successen behaald. De ClickValue SEO-consultants adviseren u graag over nieuwe kansen en de impact daarvan op uw omzet. We voeren dit graag als uw partner volledig uit of ondersteunen u in de uitvoering van de gekozen SEO-strategie. Een gedegen scan van uw on- en offpage SEO infrastructuur vormen hierin de basis. Vervolgens wordt aan de hand van een impactanalyse op keywordniveau bepaald waaraan gewerkt gaat worden en ontvangt u op maandelijkse basis rapportages van de verbeteringen van uw posities en nieuwe kansen.

Wij werken met een netwerk van contentspecialisten, technisch specialisten en linkbuilders in binnen en buitenland. Zo garanderen wij een duurzame kwaliteit en substantiële groei in de zoekresultaten. Wij weten zeker dat onze SEO aanpak werkt. Dat vertrouwen is zo sterk, dat wij onze vergoeding afhankelijk durven te maken van het resultaat.

Meer conversies, herhaalaankopen of omzet? Het kan! Wij analyseren je website en sturen je drie relevante conversiekansen! Volledig vrijblijvend uiteraard. Laat je e-mailadres achter en we nemen binnen 48 uur contact op.


David Beentjes

“Geen jonge honden, geen oude zakken maar het beste van beide werelden. Hoogopgeleide medewerkers en een management dat zijn sporen heeft verdiend.”