Vorige
Facebook
marketing
Volgende
Programmatic
buying

E-mail Marketing

“Met e-mail marketing haalt u het maximale uit uw vaste klantendatabase.”

Steve Klare

Waarom E-mail Marketing

Met e-mail marketing helpen wij u het maximale uit uw vaste klantendatabase te halen. Door toenemende concurrentie stijgen de kosten van adverteren via AdWords. Het behouden van bestaande klanten wordt daarom steeds belangrijker. Daarbij compenseren de lage kosten van e-mail marketing voor een deel de andere – hogere – marketingkosten. Met e-mail marketing genereert u dus extra omzet tegen lage kosten.

Kansen in uw situatie

E-mail marketing geeft u de kans de juiste persoon op het juiste moment met de juiste boodschap te bereiken. Neem zelf het initiatief in het contact met uw vaste schare klanten en gebruik de kracht van e-mail om cross- en upselling te stimuleren. Bericht uw klanten over nieuwe producten en diensten, stuur een periodieke mailing om uw klanten te helpen herinneren hun voorraad aan te vullen of communiceer scherpe acties die u uw klanten niet mag onthouden. In uw nieuwsbrief inspelen op de actualiteit? Dat kan! Dankzij ons team van specialisten kunnen wij snel schakelen en ook ad hoc nieuwsbrieven opmaken en versturen.

Het inzetten van e-mail marketing is ontzettend waardevol. Het kost tenslotte veel meer tijd, geld en moeite om een nieuwe klant te werven dan om een bestaande klant te behouden. Vergeet deze groep dus niet en laat deze kans op extra omzet niet liggen. Hoeveel geld u maandelijks laat liggen? Ongeveer 6 procent van uw maandomzet. Dat kunnen duizenden euro’s aan potentiële omzet zijn die voor het oprapen liggen met gepersonaliseerde e-mails.

Waarom ClickValue

ClickValue zorgt niet alleen voor het opmaken en verzenden van uw nieuwsbrieven, wij denken ook met u mee op strategisch niveau. Kortom: full service, van strategiebepaling tot uitvoer. Zo kunnen wij voor u een e-mail plan opstellen op basis van de customer life cycle. Dankzij deze full service aanpak scoren onze e-mail nieuwsbrieven uitzonderlijk goed. De nieuwsbrieven die wij versturen scoren vrijwel altijd boven de Nationale E-mail Benchmark op het gebied van open en click rates.

Wij staan voor een open en transparante werkwijze. Daarom delen we onze kennis graag. Is het voor u op den duur voordeliger om e-mail marketing zelf te gaan bedrijven, dan zorgen wij voor een gedegen overdracht. Dan kunt u zelf eenvoudig aan de slag. Wij blijven natuurlijk altijd beschikbaar voor advies en als sparringpartner.

Meer conversies, herhaalaankopen of omzet? Het kan! Wij analyseren je website en sturen je drie relevante conversiekansen! Volledig vrijblijvend uiteraard. Laat je e-mailadres achter en we nemen binnen 48 uur contact op.


Cathrin van Waveren

“Met Programmatic Buying besteedt u uw displayeuro’s aan de juiste boodschap op het juiste moment aan de juiste persoon.”