Vorige
SEO
Volgende
Feed-
marketing

Digital Analytics

“Neem data-gedreven beslissingen op basis van een solide digital analytics implementatie.”

Sander

Waarom Digital Analytics

Wij houden van zekerheid. U toch ook? Data-gedreven als we zijn bieden we een solide digital analytics implementatie. Alle metingen die wij inrichten leiden gegarandeerd tot nieuwe inzichten en verbeteringen. Alleen dan biedt een structureel meetprogramma toegevoegde waarde. Wij richten meetsystemen in voor alle onderdelen van het online kanaal – van web analytics tot campaign measurement, van banner-tracking tot retentie-meting, en van CRM-integratie tot het rapporteren van orders uit third party systemen. Onze rapportage is flexibel en kan zowel in onze eigen omgeving als in een door u gekozen opzet. Daarnaast bieden we begeleiding bij het kiezen van het juiste pakket en ondersteunen we de integratie met uw eigen systeem.

Kansen in uw situatie

In het online kanaal verzamelen we enorme hoeveelheden data. Niet zo gek, want praktisch alle online activiteit is meetbaar. Zo kunt u precies weten wat het rendement is van uw marketingeuro’s. Kunt, want de schat aan datapotentie wordt vaak niet gerealiseerd. Cijfers worden met regelmaat gezien als beangstigend en door enorme aantallen cijfers raakt de grote lijn vaak zoek. Daar zijn wij voor. Wij helpen u met het verzamelen van de juiste data, analyseren deze zodat u nieuwe inzichten krijgt en formuleren vervolgacties passend bij uw online situatie.

Dat doen we natuurlijk niet zomaar uit de losse pols. Met onze jarenlange ervaring weten we precies wat de juiste aanpak is. Om te beoordelen wat de kansen in uw situatie zijn, doorlopen we altijd de volgende stappen:

  1. Vaststellen informatiebehoefte
  2. Audit op bestaande setup
  3. Aanpassen meetsystemen
  4. Procesinrichting ter borging van datakwaliteit
  5. Configureren extra rapporten en dashboards

Waarom ClickValue

Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van digital analytics en ons team van hoogopgeleide specialisten horen we volgens de meest recente Emerce Top 100 bij de top-3 van Analytics Agencies in Nederland. We zijn natuurlijk trots dat onze klanten ons werk zo hoog waarderen en zetten ons iedere dag in om die waardering vast te houden.

Dat doen we bijvoorbeeld met ons datakwaliteit managementsysteem, dat zorgt voor correctheid van data zodat we altijd betrouwbare metingen presenteren. Configuratie van concrete en visueel aantrekkelijke dashboards biedt helder inzicht en maakt snelle besluitvorming en continue optimalisatie van online marketing, conversie-optimalisatie en klantwaarde mogelijk. Daarnaast werken wij onafhankelijk ten opzichte van alle softwareleveranciers, maar hebben door certificering van diezelfde leveranciers wel alle kennis in huis.

Dankzij onze ruime ervaring met de meest gebruikte tools op het gebied van digital analytics en website-optimalisatie, kunnen wij u in iedere fase en voor iedere behoefte het juiste advies bieden.

Meer conversies, herhaalaankopen of omzet? Het kan! Wij analyseren je website en sturen je drie relevante conversiekansen! Volledig vrijblijvend uiteraard. Laat je e-mailadres achter en we nemen binnen 48 uur contact op.


David Beentjes

“Online marketing is continu in beweging. Wij volgen alle ontwikkelingen op de voet, zodat u nergens omkijken naar heeft.”