Conversie optimalisatie

Testen-Leren-Opschalen met onze unieke growth formule

 

 

Duurzame online groei met onze succesvolle CRO aanpak

Slechts 1 procent van alle bezoekers besluit een aankoop te doen. Zonde van alle inspanningen en het advertentiebudget dat die dure bezoekers naar de website trok. Weet je al op welk punt en waarom die enorme meerderheid afhaakt? Er kunnen tig redenen zijn en je kunt blijven gissen. Dat is zonde.

Met behulp van online exit surveys, usability onderzoek en klanttevredenheidsonderzoek kun je direct in contact komen met jouw klanten. En dat is waardevol. Vraag bezoekers en huidige klanten hoe ze de website ervaren, tegen welke problemen ze aanlopen en welke verbeteringen zij zien. Wat je waarschijnlijk krijgt is harde en onomwonden kritiek. Een cadeau, want juist zulke feedback verbetert de website. Dankzij ons gedegen vooronderzoek, het formuleren van hypothesen en – uiteraard – het testen hiervan middels datagedreven A/B en/of multivariate testen  leer je wat de 99 procent echt tegenhoudt. Het resultaat van onze conversie optimalisatie aanpak? Nog meer online groei.


Vind het beste CRO-bureau in 10 stappen!

Waar moet je op letten, wat is belangrijk? Hoe vergroot je de kans op succes en online groei? Senior CRO-consultant Timo Stegeman zet de 10 belangrijkste stappen op een rij.

Onze CRO-diensten

Usability Research

CRO-Strategie

A/B Testing

UX-Design

Development

Exit Surveys

Eyetracking

Expert Review

Onze unieke CRO groeiformule

Strategisch CRO-partner

Conversie optimalisatie biedt antwoorden op relevante vragen. Het zijn bezoekers die direct aangeven wat hen tegenhoudt klant te worden, het is de data die de falende elementen in het bestelproces signaleert en het zijn de resultaten van onze A/B testen die een oplossing bieden. Een juiste aanpak is daarbij essentieel. Wij kijken altijd op een strategische manier naar het gehele online marketingproces. Er is meer dan de conversie van landingspagina te verhogen of snel resultaat te behalen door de kleur van een knop te veranderen. Het realiseren van duurzame online groei en een hogere conversie kan alleen met een lange termijnvisie. 

Experiment gedreven CRO-groeiformule

We leggen je graag gedetailleerd onze gehele aanpak uit onder het genot van een kop koffie. Kort samengevat komt het hier op neer: we doen grondig vooronderzoek, verzamelen kwalitatieve en kwantitatieve data, formuleren hypothesen en testen deze vervolgens met A/B of multivariate testen.

Eerste CRO-test binnen 1 week online

Conversie specialisten, developers, UX-researchers en UX-designers staan klaar om jouw conversie te verhogen. Dankzij ons specialisme in digital analytics hebben wij alle capaciteiten in huis om tests te ontwerpen, bouwen en implementeren. Dit doen we snel en flexibel, waardoor de eerste test doorgaans al binnen één week online kan staan.

Gratis drie groeikansen van onze CRO experts?

Meer conversies, herhaalaankopen of omzet? Het kan! Wij analyseren je website en sturen je drie relevante conversiekansen! Volledig vrijblijvend uiteraard. Laat je e-mailadres achter en we nemen binnen 48 uur contact op.