Binnen ClickValue zetten wij ons iedere dag in om de online groei van onze klanten te versnellen. De online marketing wereld is constant in beweging en wij dus ook. Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet, maar we testen altijd zelf of het ook écht werkt voor onze klanten.

We zijn trots. Trots op alle medewerkers, trots op de mooie klanten die we hebben, trots op wat we doen. Vandaag zijn we nóg een beetje extra trots. Voor de vierde jaar op rij heeft ClickValue de FD Gazelle Award 2017 gewonnen. De FD Gazellen Awards zijn dé prijzen voor de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. ClickValue hoort daarbij!

ClickValue FD Gazelle 2017

Hoe word je FD Gazelle?

ClickValue mag zich voor de vierde keer op rij FD Gazelle noemen. Wanneer kom je daar überhaupt voor in aanmerking? Ondernemingen moeten een omzetgroei van minimaal 20 procent hebben over een periode van drie jaar. De omzetgroei over deze periode moet ononderbroken zijn en het eerste jaar moet de omzet minimaal 100.000 euro bedragen. Verder dient het nettoresultaat het laatste jaar positief te zijn en in de voorgaande twee jaar is het bedrijf maximaal één jaar verlieslatend. Het is uiteraard ook belangrijk dat bedrijven financieel gezond zijn. Criteria waar ClickValue ruimschoots aan voldoet! 

Wij helpen bedrijven bij hun online groei. Jaar op jaar, met succes. Wil jij dat ook?

Meer weten?

ClickValue is al meer dan tien jaar de online marketingafdeling van zijn klanten. Iedere dag zetten we ons vol in om de online groei van onze klanten te versnellen door het marketingproces zo effectief mogelijk in te richten. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u meer weten naar aanleiding van een van onze blogs?

Laat vrijblijvend je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je niet langer wachten? Ons bellen kan natuurlijk ook. Wij zijn bereikbaar op 020 - 675 16 21.