ClickValue is nu officieel Google Premier Partner! Met grote trots ontvangen wij de erkenning die Google uitreikt aan de meest gewaardeerde online marketing bureaus. Google beloont ons met deze speciale status voor het behalen van vele Google AdWords-certificeringen, het succesvolle beheer van een aanzienlijke AdWords-investering, de handhaving en uitbreiding van de klantportfolio, en het opzetten van online advertentiecampagnes voor klanten.

Wij zijn blij, en het fantastische SEA-team al helemaal!

ClickValue is Google Premier Partner

Onder, vlnr: Suzan Beers, Yasmin Selhorst, Urscha Fajdiga. Boven, vlnr: Marco Koghee, Erwin de Jong, Peter Maas, Cathrin van Waveren, en Marisa Cornegge.

ClickValue is Google Premier Partner

Trots op deze Premier Partner erkenning van Google!

 

ClickValue zorgt niet alleen voor het optimaliseren van AdWords campagnes, we denken ook mee op strategisch niveau. Samen bepalen we de doelgroep, hun zoekgedrag en stellen we de doelstellingen (KPI’s) vast. Vervolgens bepalen we de strategie en identificeren we de relevante zoekwoorden. Zoals onze Premier Partner erkenning bewijst, werken we nauw samen met Google. Al onze consultants zijn AdWords gecertificeerd en altijd als eerste op de hoogte van nieuwe advertentiemogelijkheden bij Google.

Die expertise en slagkracht zetten wij iedere dag in om de meer dan 100 campagnes in 12 talen perfect uit te voeren. Want tactisch sterk is mooi en zeker een voorwaarde voor succes, maar krijgt pas echt waarde bij een perfecte uitvoering. Gelukkig ziet Google dat ook in!

Op zoek naar een Premier Partner voor meer online marketingrendement?

Laat vrijblijvend uw gegevens bij ons achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Ons bellen kan natuurlijk ook. Wij zijn bereikbaar op 020 – 675 16 21.

Neem contact met mij op!

Binnen ClickValue zetten wij ons iedere dag in om de online groei van onze klanten te versnellen. De online marketing wereld is constant in beweging en wij dus ook. Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet, maar we testen altijd zelf of het ook écht werkt voor onze klanten.