Binnen ClickValue zetten wij ons iedere dag in om de online groei van onze klanten te versnellen. De online marketing wereld is constant in beweging en wij dus ook. Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet, maar we testen altijd zelf of het ook écht werkt voor onze klanten.

Online marketingbureaus ClickValue en Netprofiler starten een verregaande samenwerking onder de naam LevelUp Group. Na een uitgebreide verkenningsperiode blijkt er sprake van een goede professionele en culturele fit.

LevelUp Group

LevelUp

Continue verbetering, met elkaar. Dat is waar LevelUp Group voor staat. Met 71 specialisten zetten ClickValue en Netprofiler – die als afzonderlijke merken blijven bestaan – zich iedere dag in op het gebied van Online Marketing, Digital Analytics en Conversie Optimalisatie.

LevelUp is meer dan slechts een naam. Door het bundelen van onze krachten kunnen wij onze klanten nu meerdere specialisten bieden op alle online marketing disciplines. Zo garanderen wij klanten een nog grotere continuïteit op hoogwaardig niveau en kunnen wij de resultaten doorlopend verhogen. Daarnaast zorgt de intensieve samenwerking van 71 online specialisten ervoor dat we ook per online discipline het kennisniveau van medewerkers continu op een optimaal niveau houden. Zo blijft de organisatie altijd in opwaartse beweging.

Nieuwe naam, eigen karakter

Zowel ClickValue als Netprofiler hebben de afgelopen jaren een stabiele groei doorgemaakt. Deze groei verwachten beide bureaus de komende jaren door te zetten. Door samen verder te gaan en de eigen merknamen te behouden vindt er synergie plaats en ontstaan mogelijkheden om de merken te laten specialiseren.

Binnen beide organisaties is er een meer dan gemiddelde interesse voor het meetbaar maken van online resultaten en het benutten van kansen die de online marketingwereld biedt. De samenwerking richt zich op alle online marketing dienstverlening die beide bureaus nu al aanbieden, maar zal ook zeker van toegevoegde waarde zijn bij de ontwikkeling van nieuwe diensten. Onder de vlag van de LevelUp Group is tevens ruimte voor nieuwe labels op het gebied van data driven online marketing.

LevelUp Group – Continue verbetering, met elkaar.

Meer weten over ClickValue en wat de LevelUp Group voor jou kan betekenen?

Meer weten?

ClickValue is al meer dan tien jaar de online marketingafdeling van zijn klanten. Iedere dag zetten we ons vol in om de online groei van onze klanten te versnellen door het marketingproces zo effectief mogelijk in te richten. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u meer weten naar aanleiding van een van onze blogs?

Laat vrijblijvend je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je niet langer wachten? Ons bellen kan natuurlijk ook. Wij zijn bereikbaar op 020 - 675 16 21.