Author
David Beentjes
Role
Managing partner

ClickValue en Netprofiler samen verder in LevelUp Group

Published:7 June 2017
Reading time:3 minutes

Online marketingbureaus ClickValue en Netprofiler starten een verregaande samenwerking onder de naam LevelUp Group. Na een uitgebreide verkenningsperiode blijkt er sprake van een goede professionele en culturele fit.

LevelUp Group

LevelUp

Continue verbetering, met elkaar. Dat is waar LevelUp Group voor staat. Met 71 specialisten zetten ClickValue en Netprofiler – die als afzonderlijke merken blijven bestaan – zich iedere dag in op het gebied van Online Marketing, Digital Analytics en Conversie Optimalisatie.

LevelUp is meer dan slechts een naam. Door het bundelen van onze krachten kunnen wij onze klanten nu meerdere specialisten bieden op alle online marketing disciplines. Zo garanderen wij klanten een nog grotere continuïteit op hoogwaardig niveau en kunnen wij de resultaten doorlopend verhogen. Daarnaast zorgt de intensieve samenwerking van 71 online specialisten ervoor dat we ook per online discipline het kennisniveau van medewerkers continu op een optimaal niveau houden. Zo blijft de organisatie altijd in opwaartse beweging.

 

Nieuwe naam, eigen karakter

Zowel ClickValue als Netprofiler hebben de afgelopen jaren een stabiele groei doorgemaakt. Deze groei verwachten beide bureaus de komende jaren door te zetten. Door samen verder te gaan en de eigen merknamen te behouden vindt er synergie plaats en ontstaan mogelijkheden om de merken te laten specialiseren.

Binnen beide organisaties is er een meer dan gemiddelde interesse voor het meetbaar maken van online resultaten en het benutten van kansen die de online marketingwereld biedt. De samenwerking richt zich op alle online marketing dienstverlening die beide bureaus nu al aanbieden, maar zal ook zeker van toegevoegde waarde zijn bij de ontwikkeling van nieuwe diensten. Onder de vlag van de LevelUp Group is tevens ruimte voor nieuwe labels op het gebied van data driven online marketing.

LevelUp Group – Continue verbetering, met elkaar.

Author
David Beentjes
Role
Managing partner
Schedule a CRO audit session
If you're planning optimising your CRO process, one of our experts will discuss your goals and strategies to help you grow
Schedule CRO audit

Drop us a line!

Curious how we could help? Feel free to get in touch. We'd love to hear what you're up to.