Sociale media zijn razend populair. Niet voor niets hebben twee miljard mensen wereldwijd wel een of meerdere sociale media accounts. Steeds meer bedrijven zoeken dan ook via deze online weg contact met nieuwe en bestaande klanten. Logisch, want het is de perfecte manier om eenvoudig en specifiek je doelgroep te bereiken. Adverteren via Facebook en sociale media is zeker de moeite waard!

Wat is de zogenoemde ‘engagement’ per social medium, is de interactie tussen klant en bedrijf groter op Facebook, Instagram of misschien toch Twitter? Wanneer krijgt een post meer ‘likes’ of ‘retweets’? En hoeveel bedrijven gebruiken sociale media eigenlijk als marketinginstrument?

Meer data, meer inzicht, meer online groei

Het mooie aan sociale media is de enorme hoeveelheid data die het oplevert. Dat is niet alleen handig voor de marketeer die zijn doelgroep concreet wil benaderen met een nieuwe aanbieding, het geeft ons ook meer algemeen inzicht in het online gebruik van zulke sociale platformen.

Het Amerikaanse Invesp zette al die data om in één overzichtelijke infographic. Bekijk het eens, wie weet levert het nieuwe creatieve ideeën op voor uw online marketingstrategie. Hoe meer data, hoe meer inzicht, hoe meer online groei. Wij geloven er heilig in.

Social Media Engagement Statistics and Trends” width=”580

Benieuwd naar onze diensten en hoe wij uw online groei kunnen versnellen?

Binnen ClickValue zetten we ons iedere dag in om de online groei van onze klanten te versnellen. De online marketingwereld is continu in beweging en wij dus ook. Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet, maar we testen altijd zelf of het ook écht werkt voor onze klanten. Van Facebook Advertising tot conversie-optimalisatie en van internationale uitbreiding tot zoekmachinemarketing, om uw groei te realiseren bieden we een volledig pakket aan online marketingdiensten.

Meer weten?

ClickValue is al meer dan tien jaar de online marketingafdeling van zijn klanten. Iedere dag zetten we ons vol in om de online groei van onze klanten te versnellen door het marketingproces zo effectief mogelijk in te richten. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u meer weten naar aanleiding van een van onze blogs?

Laat vrijblijvend je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je niet langer wachten? Ons bellen kan natuurlijk ook. Wij zijn bereikbaar op 020 - 675 16 21.

Binnen ClickValue zetten wij ons iedere dag in om de online groei van onze klanten te versnellen. De online marketing wereld is constant in beweging en wij dus ook. Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet, maar we testen altijd zelf of het ook écht werkt voor onze klanten.