Selecteer een pagina

Over ClickValue

Binnen ClickValue zetten we ons iedere dag in om de conversie van onze klanten te optimaliseren. We laten geen middel onbenut. We doen grondig vooronderzoek, verzamelen kwalitatieve en kwantitatieve data, formuleren hypothesen en testen deze vervolgens met A/B of multivariate testen. Dankzij deze gedegen aanpak realiseren we de grootste impact. Of je nu nieuw bent met conversie optimalisatie of ondersteuning nodig hebt met het verbeteren van het huidige conversieproces, wij helpen je graag verder met onze data-gedreven kijk op marketing.

Het optimaliseren van de conversie doen we samen. Klant en ClickValue, als team. Jij biedt een sterke propositie en een solide omzetbasis, onze consultants beheersen de conversie optimalisatie discipline zodanig dat we samen het resultaat sterk verbeteren. We verbeteren jouw website en kijken op strategisch niveau mee naar het gehele marketingproces, om het succes te vergroten én te behouden. We trekken nieuwe bezoekers, maken van die bezoekers klanten en zorgen voor een betere binding met bestaande klanten. Zij weten tenslotte als geen ander wat er beter kan. Ons proces en aanpak passen we altijd aan aan de fase waarin de organisatie zich bevindt, want alleen dan werkt het.

Online marketingbureaus, er zijn er tig van. Toch zijn wij anders. Onze accreditaties en langdurige samenwerking met onder andere Adidas Global, Heineken, MoneYou, Calvin Klein en Heineken bewijzen dat. Zij kiezen voor ons vanwege onze flexibiliteit, zelfvertrouwen, tactisch inzicht en transparantie. En natuurlijk vanwege onze conversie optimalisatie prestaties, dat spreekt voor zich. Jaar op jaar staan we op koppositie in de Emerce 100. Begin 2017 is ClickValue samengegaan met digital marketing bureau Netprofiler waardoor een groep van ruim 70 digital marketing specialisten onder de naam LevelUp Group iedere dag weer klaarstaat.

Impact en de zekerheid dat marketingeuro’s goed worden besteed, een fijne combinatie. Op zoek naar een professionele en ambitieuze partner om de conversie te optimaliseren? Een in Amsterdam gevestigd online bureau dat datagedreven naar conversie optimalisatie kijkt en strategisch meedenkt? We bekijken graag of we samen het verschil kunnen maken.

Ons team

Onze ClickValues

We houden van concrete doelen en het neerzetten van resultaat. Datagedreven, dat zijn we. De vraag die we onszelf altijd stellen is: hoe verbeteren we met conversie optimalisatie het rendement van het online marketingproces en de marketingeuro’s? Dit bedenken we al voordat we samenwerken, want we doen alleen een aanbod als we geloven het verschil te kunnen maken. Wij zijn pas echt tevreden als dat keer op keer lukt.

Het verhogen van de conversie en het versnellen van online groei staat bij ons centraal. Onze leidende vraag als online bureau: wat is voor jou als klant de best mogelijke investering van de volgende euro en het volgende uur? Wij pakken graag de uitvoering op als dat rendabel is. Beter als je het (op den duur) zelf doet? Geen probleem. We helpen graag door het delen van onze kennis. Bij ons dus geen lange termijnverplichtingen of contracten, maar snel kunnen inspelen op veranderingen zodat het marketingproces altijd optimaal is ingericht.

Transparantie garanderen we. We kunnen niet anders, want door onze data-gedreven aanpak hebben we beiden altijd realtime inzicht in de gegevens. Zo werken we in alle openheid samen aan het realiseren van jouw groei.

Het realiseren van duurzame online groei kan alleen met een lange termijnvisie. Door als online marketingbureau naar het gehele online proces te kijken, is het mogelijk echte impact te realiseren. Als conversie specialiasten focussen we ons op de verbetering van de website experience, maar we kijken altijd met een tactische visie naar de organisatie. Zo weten we precies welke activiteiten je integraal moet inzetten om online nóg succesvoller te worden.

Een goed idee is mooi, maar krijgt pas waarde bij een perfecte uitvoering. Checklists en quick scans zijn mooi voor het aanpakken van laaghangend fruit, maar meer is het niet. Onderzoek is noodzakelijk voor een perfecte uitvoering. Onderzoeken, meten, luisteren, hypothesen formuleren, testen en aanpassingen maken. Volg deze cyclus en een hogere conversie is gegarandeerd. Ons team van hoopopgeleide consultants communiceert direct, levert op tijd en zorgt voor foutloos werk. Slim en gedreven werken, zodat jij nog eens tijd hebt voor een kopje koffie zonder zorgen.

We staan schouder aan schouder met onze klanten. Iedere dag werken we als team keihard om het beste resultaat neer te zetten. Onze expertise in conversie optimalisatie is overtuigend, zowel voor onszelf als voor onze klanten. Daarom durven we onze vergoeding afhankelijk te maken van het resultaat. We blijven onze waarde bewijzen, iedere dag opnieuw. Omdat het volgens ons niet anders kan en moet.

Ons team

Alex van de Veen

Alex van de Veen

Senior Consultant

Er zijn maar weinig mensen die zoveel weten over Display en Programmatic Buying. Alex is binnen dit vakgebied de absolute specialist. Als Senior Consultant is hij continu bezig met het verder ontwikkelen van zijn eigen kennis én is hij de man die er alles aan doet de online doelen van onze klanten te realiseren. Daarnaast is hij ook nog eens een fijne, positieve en gedreven collega.

Bart Schouten

Bart Schouten

Consultant

Bart zit gelukkig net zo gedreven achter zijn bureau als dat hij dagelijks op zijn racefiets zit. Met de oprichting van een ClickValue-fietsteam, zijn uitgebreide kennis over SEA, zijn luisterend en analyserend vermogen, én zijn positieve houding jegens alles en iedereen past hij perfect bij ons.

Daniël Markus

Daniël Markus

Founder en Managing Partner

Als boegbeeld van ClickValue houdt hij iedereen scherp. Door zijn enorme kennis en passie voor data en online marketing is hij kritisch, maar altijd gericht op de ontwikkeling en groei van onze klanten. Cijfers spreken de waarheid, van onzin houdt hij niet. Voor een inspirerend, creatief groeiplan en een goed en eerlijk advies moet u bij hem zijn.

Dyon Metselaar

Dyon Metselaar

Senior Consultant

Analytisch, secuur en iemand die klantbelang altijd voorop zet. Dyon is onze senior consultant gespecialiseerd in business to business en leadgeneratie. Al tijdens zijn studie Business Management was hij gericht op het vaststellen van KPI’s en de continue groei van organisaties en bedrijven. Samenwerken met Dyon betekent een strategische partner in je team.

Esmee de Vries

Esmee de Vries

Consultant

Open en positief. Bijzonder leergierig én geïnteresseerd in de wereld om haar heen. Esmee – afgestudeerd Wijsbegeerte en Persuasive Communicatie – werkt bij ClickValue als Consultant. Haar fascinatie voor data, analytische blik en kritische oog voor detail maken haar de perfecte online marketeer.

Jasper Nota

Jasper Nota

IT beheerder

Als student System- en Networkengineering is Jasper al jaren onze computerman. Met zijn liefde voor hardware en software verzorgt hij bij ClickValue alles op het gebied van informatica.

Leon Demeijer

Leon Demeijer

Consultant

Gaan. Beweging. Vooruitgang. Leon heeft dat altijd voor ogen. Ambitieus? Zeker, maar eigenlijk dekt dat de lading niet. Hij wil en zal de beste online marketeer worden. Dat is nogal een stip aan de horizon, maar voor Leon is dat geen probleem. Want zonder doel, geen vooruitgang. Gelukkig gaat die ambitie gecombineerd met een dosis gezelligheid en goed gevoel voor humor. Eigenlijk kun je voor alles bij Leon terecht.

Marco Koghee

Marco Koghee

Consultant

Als Marco in de spreekwoordelijke adviesstoel zit, voelt hij zich het meest op zijn plek. Hij wil blijven leren en verder groeien in de wereld van online marketing. Iedere dag verschijnt hij dan ook enthousiast en gefocust op kantoor, om duurzaam resultaat te creëren voor onze klanten.

Mick Vermeulen

Mick Vermeulen

Junior Technisch Consultant

De opleiding Computer Science aan de Universiteit van Amsterdam is dé vindplaats van jong talent. Gelukkig zet Junior Technisch Consultant Mick de kennis die hij daar opdoet bij ons in op het gebied van onder andere Google Analytics en testontwikkeling voor een van onze grote klanten, Adidas Global. Data, techniek en computerkunde behoren tot zijn toekomst, maar ieder weekend staat hij met kaplaarzen aan gewoon weer op de boerderij. Mick is een autonoom denker die weet van aanpakken, niet verkeerd voor een consultant in de dop.

Norma Jiwanpersad

Norma Jiwanpersad

Facilitair medewerker

Norma zorgt ’s ochtends voor een glimlach op ieders gezicht. Ochtendhumeur? Krijgt bij Norma geen kans. Stress? Wat bemoedigende woorden van Norma en iedereen kan er weer tegenaan. Ze verwelkomt alle collega’s liefdevol en met warmte, maar ook onze gasten valt diezelfde zorgzaamheid ten deel. Stilzitten doet ze maar weinig, altijd in de weer met een kleine of grote klus zodat het pand continu tip-top in orde is. En ze kan ook nog koken! Deze vrouw mag echt nooit meer weg.

Sander Tigelaar

Sander Tigelaar

Senior Technisch Consultant

Techniek staat voor alles en Sander weet dat als geen ander. Niets is hem te ingewikkeld. Van het naar uw wensen programmeren van marketingtools tot het analyseren van grote hoeveelheden data, als disciplinehoofd data-collectie is hij uw expert.

Tess van den Heuvel

Tess van den Heuvel

Consultant

Tess – rode krullen, gulle lach, open blik – is ver verwijderd van het idyllische Ameland waar ze opgroeide. Nu woont ze in de stad, rugbyt ze fanatiek een aantal keer per week, leert ze Russisch en specialiseert ze zich in conversie optimalisatie bij ClickValue. Ze houdt van cijfers, techniek en is enorm sociaal. Beter wordt het eigenlijk niet.

Urscha Fajdiga

Urscha Fajdiga

Junior Consultant

Ze omschrijft zichzelf als creatief, analytisch en gedreven. Meer eens kunnen we het niet worden. Als Junior Consultant richt ze zich momenteel vooral op Conversie Optimalisatie, het analyseren van AB testen en de conversie funnel. Alles wat ze doet gaat met een zelfde grondigheid en concentratie. Ook bij Extensus, de studievereniging voor honours studenten in Amsterdam, zet ze deze kwaliteiten in als ze de vereniging als PR Officer nog beter op de kaart zet.

Anne de Haas

Anne de Haas

HR-assistent

Een pre-Anne-tijdperk? Het is nauwelijks voor te stellen. Direct vanaf de eerste dag voelt het alsof Anne er altijd al was. Ze regelt de personele administratie perfect, als toekomstig bedrijfskundige is ze de steun en toeverlaat van onze recruiter bij de zoektocht naar nieuwe collega’s, maakt ze alle contracten op, ontzorgt ze alle medewerkers door haar altijd helpende hand en met al haar hartelijkheid is ze ook voor onze klanten een fijn eerste aanspreekpunt.

Cathrin van Waveren

Cathrin van Waveren

Managing Consultant

De stabiele factor in ons team, aan wie u alles kunt toevertrouwen. Cathrin is een van onze managing consultants die ontspannen maar altijd met groot perfectionisme en ambitie haar werk doet. Ze is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en weet precies hoe haar klanten ervoor staan.

David Beentjes

David Beentjes

Managing Partner

David is de kapitein die ieder schip nodig heeft. Sturend, altijd behulpzaam en oplossingsgericht. Dankzij zijn grote ervaring weet hij vaak eerder dan u waar de behoefte zit. Met David als managing partner heeft u nergens omkijken naar.

Edwin de Brouwer

Edwin de Brouwer

Consultant

“De meetbaarheid van creatieve processen, dat vind ik het mooist aan online marketing.” Het zijn de woorden van Edwin, die daarmee in dertien woorden het perfecte profiel van een online marketingconsultant vat. Creatief en datagedreven, als voormalig student Technische Informatica en afgestudeerd Commercieel Econoom is hij het allebei. Gecombineerd met zijn leergierigheid en nuchtere blik is hij een enorme aanwinst voor het team.

Fabio Bertelink

Fabio Bertelink

Junior Consultant

Eén studie was niet genoeg voor Fabio, waardoor hij na de studie Economie en Bedrijfskunde nu ook Econometrie aan zijn diploma’s gaat toevoegen. Het analytisch vermogen dat er voor die studie nodig is, zet hij nu gelukkig ook in bij ons op kantoor. Als Junior Consultant richt hij zich vooral op conversie optimalisatie, een waardige toevoeging aan het team.

Jan Schutte

Jan Schutte

Junior Technisch Consultant

Een slimme programmeur, zo omschrijven collega’s Junior Technisch Consultant Jan. Een developer die dus bijzonder goed is in programmeren en dat altijd met volle aandacht doet. Als student Informatica aan de Universiteit van Amsterdam ondersteunt hij onze marketing consultants en geeft hij volop technisch advies. Zijn werk kenmerkt zich door nauwkeurigheid, waardoor consultants vol vertrouwen experimenten en A/B testen bij hem neerleggen.

Leroy Velzel

Leroy Velzel

IT beheerder

Computerproblemen van minder technische collega’s, nieuwe kabels voor al die verschillende apparaten, systeembeheer voor het gehele bedrijf – Leroy draait er zijn hand niet voor om. Als IT-specialist studerend aan de TU Delft helpt hij ClickValue draaiende houden. En dat niet alleen. Nu hij bijna de topscore op de flipperkast verbroken heeft, houdt hij iedereen scherp.

Marjon Op de Woerd

Marjon Op de Woerd

Copywriter

Wie schrijft, die blijft. In de veelzijdige teksten die onze copywriter voor ClickValue en klanten schrijft, gebruikt ze hopelijk minder clichés. Zo af en toe kan ze zich blijkbaar niet bedwingen.

Mitchell Kuin

Mitchell Kuin

Junior Technisch Consultant

Ook Junior Technisch Consultant Mitchell studeert Informatiekunde, aan de Universiteit van Amsterdam. Op kantoor bouwt hij misschien technische testen, maar in zijn vrije tijd staat hij geregeld op het podium met een vriend om de beste covers ten gehore te brengen. Zijn technische talent hebben we al lang en breed gezien, nu is het wachten op de eerste borrel van ClickValue waar hij zijn creatieve talent ook aan ons laat zien.

Peter Maas

Peter Maas

Senior Consultant

Peter ademt SEA. Zijn enorme gedrevenheid maakt hem de ultieme specialist, die altijd bereid is zijn kennis te delen. Hij ziet kansen waar anderen al opgeven en ontwikkelt eigen methodes om onze klanten nog beter te helpen bij hun online groei.

Sanne Stricker

Sanne Stricker

Managing Consultant

Met een voorliefde voor data en analyse stuurt Sanne het gehele CRO-team van ClickValue aan. Een voor haar kenmerkende eigenschap? Haar positieve houding, dat kan niet missen. Processen ontleedt ze nauwkeurig, om ze vervolgens beter in te richten. Dat helpt bij het verkrijgen van een effectiever en beter resultaat voor onze klanten, maar heeft ook een positieve invloed op ieders werkplezier. Win-win, zo zien we het ’t liefst.

Thecla Goossen

Thecla Goossen

UX-Designer

Een goede UX-Designer is onmisbaar voor een online marketingbureau als ClickValue. Gelukkig hebben wij Thecla, die als UX-specialist de nodige verfijning aanbrengt en ons serviceniveau naar een nog hoger niveau brengt. Met haar pro-actieve, kundige en vrolijke houding is ze een waardevol lid van ons conversieteam.

Wisse Bemelman

Wisse Bemelman

Junior Consultant

De ultieme junior consultant met een voorliefde voor statistiek. Als student econometrie aan de Universiteit van Amsterdam biedt Wisse ondersteuning bij CRO-trajecten, analyseert hij de data van SEA-campagnes en optimaliseert hij de online groei van onze klanten.

Anouscha Fajdiga

Anouscha Fajdiga

Junior Consultant

Een consultant in de dop, dat kan niet missen. Met haar enorme zelfstandigheid, haar snelheid van leren en haar professionele houding hebben wij met Anouscha als Junior Consultant absoluut goud in handen.

Christiaan van Roon

Christiaan van Roon

IT beheerder

Christiaan is onze steun en toeverlaat omtrent alle IT-perikelen. Als student Informatica aan de Universiteit van Amsterdam weet hij het antwoord op bijna alle technische vragen, en met engelengeduld en charme helpt hij iedereen op weg.

David ter Telgte

David ter Telgte

Consultant

Assertiviteit en zelfvertrouwen, dat typeert David zonder twijfel. En vriendelijkheid, niet te vergeten. Hij studeerde aan de Hotelschool, joeg zijn droom na door te beginnen aan de pilotenopleiding, maar koos uiteindelijk vol overtuiging voor de online marketing. Nu is hij gelukkig onze specialist op het gebied van feedmanagement.

Eric Dignum

Eric Dignum

Consultant

Een grote betrokkenheid gecombineerd met verantwoordelijkheidsgevoel én een stel goede hersenen. Als afgestudeerd econometrist is Eric als consultant van grote toegevoegde waarde voor ClickValue.

Gideon Wories

Gideon Wories

IT beheerder

Iemand nodig die een helikopter uit elkaar schroeft en vervolgens weer goed in elkaar zet? Bel dan Gideon. Nu hebben we bij ClickValue nog geen bedrijfshelikopter, maar gelukkig is hij net zo goed met computers. Als IT beheerder richt hij zich niet alleen op het repareren van laptops en opzetten van de perfecte patchkast, ook onze computersecurity is bij hem in goede handen.

Lotte Derks

Lotte Derks

Senior Financieel medewerker

Als iemand goed met cijfers is, is het Lotte wel. Als bedrijfseconoom in wording stort zij zich op onze financiële administratie en stuurt zij het team aan. Ze doet dat met grote nauwkeurigheid en discretie, en zorgt er continu voor dat aan weerszijden iedereen meer dan tevreden is. Een half jaar woonde ze in Hongkong, een van de belangrijkste financiële centra van de wereld. Gelukkig is ze nu als Senior Financieel medewerker terug bij ClickValue in het oude vertrouwde Amsterdam.

Mark de Winter

Mark de Winter

Senior Consultant

Mark is de creatieve professor in ons team. Tegenstrijdig? Als online marketeer is het juist de perfecte combinatie. Hij wil SEO volledig doorgronden en zit bovenop alle nieuwe ontwikkelingen. En dat hij ook nog geniet van al het creatieve dat SEO te bieden heeft, maakt Mark de beste expert die u zich kunt wensen.

Mitch Komen

Mitch Komen

Consultant

Al jaren versterkt hij het ClickValue-team. Eerst als junior consultant, toen een tijd als stagiair en nu – gelukkig – als online marketing consultant in vaste dienst. Tijdens zijn studie Commerciële Economie voor Toekomstige Ondernemers zette hij zijn eigen bedrijf op: het succesvolle EasySeeds. Met die ondernemende instelling, zijn enorme betrokkenheid en foutloze werk versterkt hij nu het SEA-team bij ClickValue.

Richard Bieringa

Richard Bieringa

Technisch Consultant

Er zijn mensen die stralen nu eenmaal daadkracht en besluitvaardigheid uit. Zo iemand is Richard. Als afgestudeerde Informatica, Multimedia & Management aan de Vrije Universiteit Amsterdam is hij bij ClickValue een van onze technische consultants. In rust en met volle concentratie doet hij zijn werk, met af en toe een goede grap tussendoor en (na vijven) geregeld een biertje in de hand.

Steve Klare

Steve Klare

Consultant

Druk bezig met zijn carrière besloot hij het plots allemaal anders te doen. Hij pakte zijn koffer en vertrok voor anderhalf jaar naar het buitenland. Al reizende realiseerde hij zich telkens een ding: doe altijd dat wat je leuk vindt. Gelukkig voor ons keerde hij wel weer terug naar Nederland en doet hij als online marketingconsultant bij ons wat hij echt leuk vindt.

Timo Stegeman

Timo Stegeman

Senior Consultant

Een hogere conversie? Timo is onze specialist die daarvoor kan zorgen. Zijn enorme kennis en frisse gedrevenheid zorgen ervoor dat hij altijd goede resultaten levert. Hij is slim en bescheiden, een dromer en een denker. Maar vooral ontzettend goed in zijn werk als online marketeer.

Yasmin Selhorst

Yasmin Selhorst

Managing Consultant

Een echte perfectionist bij wie u zeker weet dat het goed komt. Yasmin werkt hard, houdt van resultaat en geniet van targets. Als managing consultant is zij de beste e-commerce manager die u zich kunt wensen en zet ze alles op alles om verwachtingen te overtreffen.

Bart Habraken

Bart Habraken

Consultant

Wat zijn wij blij dat hij de overstap heeft gewaagd. Van docent Wiskunde aan een middelbare school in Best naar online marketing consultant in Amsterdam. Datagedreven en cijfergevoelig, daar lijkt hij mee geboren. Enthousiast en leergierig, dat is hij zonder twijfel. Een keiharde werker met geregeld een goede grap tussendoor. Bart is zo iemand van wie je hoopt dat hij nooit meer weggaat.

Daan van Ingen

Daan van Ingen

Junior Technisch Consultant

Een humoristische bèta jongen – zo omschrijft Daan zichzelf op LinkedIn. En dat is precies wat hem zo’n goede Junior Technisch Consultant maakt. Als liefhebber van informatica en techniek helpt hij bij het bouwen van testen en analyseert hij enorme hoeveelheden data voor al onze klanten.

Dejan Dragusin

Dejan Dragusin

Technisch Consultant

Dejan zet zich als technisch consultant vol energie in voor onze klanten en voor ClickValue zelf. Leergierig, niet bang voor een uitdaging en met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Een opdracht bij Dejan is altijd in goede handen.

Erwin de Jong

Erwin de Jong

Senior Consultant

Met een nuchtere en analytische blik zorgt Erwin voor uw online groei. Als geen ander binnen ons team weet Erwin alle slimmigheden van sociale media en de kansen die vergelijkingswebsites u bieden. En hoe druk het ook is, Erwin werkt gefocust met uw belang altijd voorop.

Hakan Atici

Hakan Atici

Financieel medewerker

Hakan is net als Lotte een financieel en administratief wonder. Hij studeert Bedrijfskunde aan de Universiteit van Amsterdam en geeft onder andere bijles in wiskunde, economie en Nederlands. Zijn persoonlijkheid kenmerkt zich door betrokkenheid, zijn werk door nauwkeurigheid. Belangrijk, als het gaat om financiën en cijfers. Bij Hakan klopt het gelukkig altijd, tot achter de achterste komma.

Joshua Onwezen

Joshua Onwezen

Technisch Consultant

Betrouwbaar, communicatief zeer vaardig en technisch bijzonder onderlegd. Dat zijn de kenmerken die zonder twijfel op Joshua van toepassing zijn. Als Technisch Consultant functioneert hij als onze trukendoos: hij vindt voor alles een oplossing, bouwt de beste testen en verzamelt nauwkeurig de juiste data.

Marcha Smeenk

Marcha Smeenk

Visual Designer

Een hele nieuwe huisstijl, een mooie banner of het design van een landingspagina? Voor Marcha is geen enkele creatieve uitdaging te gek. Functionele ontwerpen die passen bij de stijl en het karakter van onze klanten: dat is waar zij zich als visual designer iedere dag voor inzet.

Menno Buurman

Menno Buurman

Consultant

Een starter met al zoveel ervaring in online marketing, die zie je niet vaak. Menno is er zo een. Enthousiast, zeer kundig en bijzonder leergierig. Een biertje drinken in het weekend? Uiteraard. Maar dat wetenschappelijke artikel over SEA mag ook niet ontbreken. Zo leuk vindt hij online marketing nu eenmaal. En hij is er nog goed in ook.

Moran Romijn

Moran Romijn

HR-assistent

Ze kwam binnen als vakantiekracht, maar al snel bleek Moran onmisbaar. Ze is pittig, laat niet over zich heenlopen en weet van aanpakken. Als studente bedrijfseconomie helpt ze ons met allerhande zaken. Van loonadministratie tot contact met onze leveranciers – Moran draait nergens haar hand voor om.

Sander Schleeper

Sander Schleeper

Financieel medewerker

Kleren maken de man, wordt wel eens gezegd. In het geval van Sander is dat absoluut waar, als hij weer eens op een druilerige maandag strak gekleed en fris op kantoor rondloopt. Als student Bedrijfseconomie helpt hij ClickValue bij het controleren en verwerken van facturen, regelt hij de betalingen en verzorgt de goedkeuring van declaraties. Gelukkig doet hij dat met net zoveel aandacht, passie en precisie als zijn garderobe ons toont.

Taina Bagmeijer

Taina Bagmeijer

Chief of Staff

Niemand is belangrijker voor ClickValue dan Taina. Met haar persoonlijke betrokkenheid zorgt zij voor een fijne werkomgeving en de persoonlijke en professionele ontwikkeling van alle medewerkers. En met haar oog voor nieuw talent en kwaliteit is zij als recruiter ook nog eens van onmisbare waarde voor onze toekomst. Naast haar taken als recruiter regelt ze als Office Manager de zaken op kantoor perfect. Ontzorgen is haar mantra en dankzij haar creativiteit en zorgzaamheid is er altijd de nodige ontspanning na alle inspanning.

Toon Vuursteen

Toon Vuursteen

Co-founder

Een voorliefde voor fact based marketing, een passie voor consumer intelligence. Als mede-oprichter van ClickValue zette Toon jaren zijn kennis en kunde in voor onze klanten. Nu doceert hij vol enthousiasme online marketing aan de Hogeschool Leiden om zo een nieuwe generatie marketeers op te leiden en te zorgen dat wij ook in de toekomst de beste mensen voor u in huis hebben.