Selecteer een pagina

Onze diensten

Binnen ClickValue zetten we ons iedere dag in om de online groei van onze klanten te versnellen. De online marketingwereld is continu in beweging en wij dus ook. Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet, maar we testen altijd zelf of het ook écht werkt voor onze klanten. Van webanalytics tot conversie-optimalisatie en van internationale uitbreiding tot zoekmachinemarketing, om uw groei te realiseren bieden we een volledig pakket aan online marketingdiensten.

Conversie Optimalisatie – Uw online bezoekers verdienen de beste klantervaring op het web. Wij zorgen daarvoor door grondig vooronderzoek, het verzamelen van kwalitatieve en kwantitatieve data en gedegen A/B testen. Door uw grootste bottlenecks te identificeren en te verhelpen, verbeteren we zonder twijfel de conversie op uw website. Lees meer »

Affiliate – Genereer 25 procent meer omzet door promotie via een affiliatenetwerk. Het kan, echt waar. De sleutel tot duurzame online groei ligt echter bij het vinden van de juiste balans: tussen vergoeding aan het affiliatenetwerk en het trekken van meer traffic naar uw website. Wij helpen u in de selectie van het juiste netwerk, integratie in uw marketingmix en natuurlijk in het vinden van de juiste balans. Lees meer »

Digital Analytics – Wij houden van zekerheid. U toch ook? Data-gedreven als we zijn bieden we een solide webanalytics implementatie. Alle metingen die wij doen leiden tot nieuwe inzichten en verbeteringen. Alleen dan heeft een structureel meetprogramma toegevoegde waarde. We bieden begeleiding bij het kiezen van het juiste pakket en ondersteunen natuurlijk de integratie met uw eigen systeem. Lees meer »

Facebook Marketing – Iedere doelgroep een op maat gemaakte boodschap, in een afgestemde toon en een exact daarbij passend aanbod. Door Facebook Ads op de juiste manier in te zetten en adverteren via sociale media te integreren in uw online marketingactiviteiten ziet u een stijging in het merknaamverkeer en is een conversiestijging van zeker 20 procent niet ongebruikelijk. Lees meer »

Programmatic Buying – Programmatic Buying biedt alle voordelen van Adwords, maar dan met displaymarketing. U bepaalt de doelgroep, het budget en de prijs per impressie, vervolgens verschijnen uw advertenties precies waar u ze hebben wilt. Onze expertise vullen we aan met algoritmes, waardoor het rendement nog eens een extra boost krijgt. Lees meer »

Feedmarketing – Zonder het te merken is een aanzienlijk deel van uw marketingactiviteiten afhankelijk van uw product feed. Met feedmarketing vergroot u het bereik van uw webshop en verspreidt u uw producten over meer digitale vitrines. Dat is interessant voor uw conversie, omzet en winst. U kunt eigenlijk niet meer zonder. Lees meer »

Daniël Markus

“Klanten kiezen voor ons vanwege onze flexibiliteit en openheid. En onze prestaties natuurlijk, dat spreekt voor zich.”